vibe tv logo mini

UPOZORENjE EZOTERISTA ZA DANAS - Evo kada počinju negativne prirodne energije koje će loše uticati na nas. Ukoliko osećate OVE simptome, obavezno uradite sledeće!

Dragi moji, malo obaveštenje kada su prirodne energije

u pitanju tokom dana, možda vam pomogne!

Naime danas od 13:40 h nastupaju prirodne jake negativne energije u velikim i snažnim energetskim  snopovima. Manifestova će se kod mnogih osoba na sledeći način; Blagi bolovi u nogama (mišićnoj masi), stegu (prožimanje)u čeonom i slepoočnom delu, blaga aritmija ili lupanje srca, povišen pritisak, blagi bolovi u predelu kukova i donjeg kičmenog dela, bezvoljnost, očekuje se i blaga ošamućenost, malaksalost takođe. Želim napomenuti da se radi o sasvim prirodnim kosmičkim energijama i da ne treba da paničite, već da uzmete više vitamina C i kalcijuma i opustite se što više.

Naša AURA i Čakrina polju
danas su jako izložena

Savetujem da se u periodu dok traju ove vrste energija što manje krećete vani već da ako možete budete u kućama vašim, jer su snopovi energetskih jona veoma jaki u tom periodu.

Povlačenje kosmickih energija očekuju se posle 19h večeras a totalno povlačenje iz naše orbite tokom noći oko 03:20h tako da bi već sutra prvog februara posle 09 h trebalo biti sve uredu i normalno.

Već 15 godina uvek iskreno brinem o vama i vašem zdravlju kao i boljoj budućnosti.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja u vezi ove pojave, možete se javiti redakciji OKO NAS na navedeni broj putem aplikacija i neko od njih preneće mi poruku a samim tim I vama proslediti moj odgovor. Hvala vam puno!

Od srca vaš Ezoterista-Astronumerolog

Zoran Šumadinac

Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

OkO NaS – VOLIMO VAS