vibe tv logo mini

OVI ZODIJACI BIĆE PUNI PARA U FEBRUARU - Novac ima samo da kaplje!

Planete u februaru su za većinu znakova manje naklonjene ali par zodijaka mogu da se opuste  jer će novac samo da kaplje!

Jupiter je u Ribama, a retrogradni Merkur prestaje da bude u petak 03. februara, tako da nas očekuje veća stabilnost na svim poljima.

Pogledajmo šta očekuje zodijake tokom ovog planetarnog aspekta.

OVAN

 Uran u drugom polju donosi promenu načina poslovanja i plaćanja. Imaćete više nego ikada potrebu da rizikujete i možete lako da dobijete na igrama na sreću. Većina zarade će ići preko posla i to uz veliki trud.

BIK

 Retrogradni Merkur kreće  kao što sam naveo 03. februara, pa će se tada konačno popraviti i vaše finansijsko stanje. Imaćete rasprave na poslu o visini zarade, ali treba da zahtevate povišicu.

BLIZANCI

 Februar je odličan mesec za sponzorstva i raspolaganje tuđe imovine. Nije isključeno da rešite pitanje nasledstva.

Međutim  pripadnici ovog zodijaka koji su rođeni u prvom delu  znaka, neće baš ići sve po planu i redu.

RAK

 Zbog Sunca u Vodoliji prva polovina februara vam neće doneti pomak, ali ćete krajem februara konačno da zaradite veći novac. Moguće je da će stići iz inostranstva.

Vodite računa da vam neko ne podmetne nogu na poslu.

LAV

 Retrogradni Merkur vas je mračio u januaru, pa pokvario vaše finansijske planove. Međutim, to se menja u februaru i očekuje vas zarada na osnovu poslovnog partnerstva.

DEVICA

Vi ćete biti uspešni u februaru. Planete u Jarcu mogu da vam donesu zaradu na osnou kreativnog rada. Nije isključeno da ćete pokretnuti samostalni biznis. Vi ne morate da brinete o parama u februaru.

VAGA

Mars u Jarcu donosi vam troškove zbog stana, paće biti neočekivanih izdataka. Nije dobar period za kupoprodaju nekretnina. Drugi mesec u godini vam nimalo ne ide na ruku.

ŠKORPIJA

Jupiter u Ribama donosi vam novi profit. Novčanik će vam biti pun, pa ne treba da brinete. Naravno ovo ne važi za sve zodijake mada će uglavnom svi imati neku podršku.

STRELAC

 Venera u drugom polju koja kreće napred donosi vam bolje plaćenu ponudu. Ne treba da brinete o novcu ni tokom februara. Opustite se i uživajte sada jer možda mart neće biti toliko naklonjen vama.

JARAC

 Vi ste zbog Saturna često u krizi i pribojavate se da ne bankrotirate. Međutim, to je samo period u kojem treba više da štedite. Februar blaga stagnacija ali naredni mesec možete se opustiti mnogo više.

VODOLIJA

Jupiter u Ribama u drugom donosi vam veću finansijsku stabilnost. Biće para, tako da ne treba da brinete. Opustite se i uživajte tokom februara.

RIBE

 Jupiter u vašem znaku donosi vam uspeh i sreću na svim poljima. Prijatelj će vam dati ponudu koju ne možete da dobijete. Moguća je prijateljska saradnja koja će vam doneti dodatni novac.

Puno uspeha i para vam želi vaš

Astronumerolog-Ezoterista

Zoran Šumadinac

OkO NaS – PONOVO SMO UZ VAS