vibe tv logo mini

EZOTERIJA - MAGIČNI DANI U FEBRUARU - Vreme je da se oslobodite energetskih vampira - Ovo je mesec za sve bezdetne porodice, uradite OVO!

Februar mesec svake godine donosi jako puno lepih dana koje nose sjajno – zlatne energije ali ovaj februar 2023. se značajno razlikuje od drugih jer će biti više negativnih dana nego pozitivnih. Pa da pogledamo.

Na samom početku moram naznačiti, da februar ima jako veliki broj magičnih dana ali i jako zanimljivo je da je u keltskom kalendaru 29 zadnji dan u februaru.

U ovom periodu nikako nebi trebalo započinjati nešto novo ali jak akcenat treba dati za već postojeće poslove ili emotivne faze.

Ako imate probleme sa energetskim vampirima koji vas iz dana u dan opsedaju, uznemiravaju, ako se zbog njih osećate manje vrednim ili klonulim, evo jedan skraćeni ritual protiv njih.

Oslobodite se energetskih vampira

Ako se krećete među ljudima koji konstantno emituju negativnu energiju (prepoznaćete ih po tome što vam je u njihovom prisustvu neprijatno ili se osećate iscrpljeno), uradite mali mesečev ritual koji će vas na kratko zaštititi od takvih osoba.

Komad nakita koji stalno nosite stavite u čašu izvorske vode koju, dan pre punog meseca, treba odložiti na sims prozora.

Sledeće noći, kada se na nebu pojavi uštap, kažiprstom promešajte vodu tri puta u krug, u smeru kazaljke na satu, izgovarajući: ”O, veliki Meseče, sačuvaj me od svakojakog zla i od nemilosrdnih ljudi”.

Nakon toga podignite čašu ka nebu, držite je u tom položaju minut-dva, a potom izvadite nakit i stavite ga na sebe. Ezoteričari savetuju da se ovaj ritual izvodi jednom mesečno. Naravno i kod ovog ritual kao i kod mnogih drugih jako je bitno da budete energetski čisti. Vodite računa da tačno odradite kako je navedeno, jer jedna i najmanja greška može poći po zlu.

Neću vam čestitati Valentinovo – Već poslaću vam blagoslov Gospodnji i blagoslov Svetog Velikomućenika TRIFUNA.

Želim samo napomenuti da 14. februara je svetski dan zaljubljenih no po pravoslavnom predanju – tipiku toga dana proslavlja se Sveti mučenik Trifun.

Sveti Trifun je bio veliki čudotvorac i iscelitelj od mnogih velikih bolesti, a najviše je pomagao kod psiholoških bolesti.

Tog dana se preporučuje vinogradarima i uopšte voćarima da posete svoje plantaže i da tamo, na početku kao i na kraju sadnica, posade po jednu ružu, a da mladare zaliju crvenim vinom.

RITUAL: Ako želite da postane Majka?

Između 16. i 18. februara uzmite buket svežeg cveća koje najviše volite, idite do reke pa izgovorite sledeću molitvu:

Bože, tražim od tebe samo jednu želju. Ispuni mi ono za čim čezne moje srce. Blagoslovi me da dobijem dete, da unesem sreću i radost u svoj život. Blagosiljaj me da postanem Majka, da donesem još jedan život na ovaj prelepi tvoj svet.

Bože, usliši moje molitve, ispuni želju srca moga. Amin – Amin – Amin” Ovu molitvu trebate izgovoriti čista srca i sa velikom verom u sebi.

MAGIČNI DANI U FEBRUARU

3. februar – Savršen dan za završetak važnih poslova.

9. februar – Iskoristite ovaj dan za meditaciju, vizualizacije, napravite planove za budućnost.

19. februar – Obavezno pijte biljne čajeve kako biste osnažili telo.

27. februar – Ovo je dan pomirenja i zato ga pametno iskoristite. Danas morate da oprostite i sebi i drugima.

(Oprostiti ne znači zaboraviti. Dakle Možete oprostiti osobi a da i ne govorite sa njom nikada više.) Važno je da iz vaše duše izađe oproštaj iskreni.

ENERGETSKI DANI I KAKO ĆE ONI DELOVATI NA NAS

Kosmičke energije i te kako imaju uticaj na nas,kako na našu planetu, takođe i na naše zdravlje i ponašanje. Da pogledamo kako će oni delovati na nas tokom meseca.

Od drugog do šestog dana februara kosmički talas zahvatit će uglavnom na nervnoj tj. psihološkoj osnovi, osetljivi će biti najuzdrmaniji ali i kostobolja neće izostati.

Period 07. na 11. očekuju je se povećana dešavanja u predelu kičmeno - vratnog dela, nogu kao i vitalnih organa, pritisak takođe biće van normalnih vrednosti

Period od 12. do 16. možemo očekivati povišen krvni pritisak, aritmiju i stegu u grudima, moguća su dešavanja u očima.

Dani 17. na 18. očekuju se ravne linije i ne bi trebalo da ima bilo kakvih dešavanja po zdravlje, osim pojedinačno, što je i normalno.

Dani od 19. do 23. februara osobe koje boluju od kostobolje, to su na žalost njihovi dani, preporučujem im tada ručnu masažu.

Preblemi sa štitnom žlezdom i ginekološki možemo očekivati 24. do 26 februara.

Zadnja dva dana meseca februara biće izraženiji srčanim bolesnicima i astmatičarima, moguća blaga dešavanja u predelu glave.

Dragi moji topla moja preporuka je da dobro iskoristite ovaj mesec kako bi ste napredovali u već započetim radnjama. Ukoliko želite nešto novo, moj je savet da malo sačekate. I DA kao što rekoh na početku, februar mesec ove godine nosi više negativne energije nego što je normalno. Pripazite se toga.

Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Pišite nam vaše utiske, svoje misli. Pišite nam svoja mišljenja o estradi, Zadrugarima, aktuelnim temama itd a MI ćemo objaviti vaše tekstove!

Vaš Ezoteričar - Astronumerolog

Zoran Šumadinac

OkO NaS – SREĆAN NAM ROĐOS DANAS