vibe tv logo mini

RADA MI NEKI PUT PREGOVORI KAKO JE NISAM LEPO VASPITAO -Vaspitao sam je poštenju ali Rada kaže da estrada ne trpi poštenje- Ispovest Radinog oca Rada!(FOTO)

Selo Četereže postalo je popularno kada je pevačica Rada Manojlović kročila na scenu jer je ona oduvek sa ponosom isticala odakle je.

Rada Manojlović je počela baš u svom malom selu, ali, imala je velike želje, koje je i ostvarila.

 - Počela je sa folklorom i sa nastupima na tim našim seoskim priredbama - rekao je jedan meštanin dok je jedna meštanka otkrila:

 - Slava je jeste malo promenila, ali valjda je to normalno.

Foto/Instagram

U selu Četereže smo se sreli i sa Radinim ocem Radetom koji je bio raspoložen da ispriča šta je to što mu ćerka zamera.

- Rada mi često kaže da je nisam lepo vaspitao. Kaže da sam pogrešio što sam u nju usadio poštenje i da joj je to mnogo odmoglo na estradi, jer se poštenje danas ne ceni - rekao je iskreno Radin otac.

Njen otac inače i dalje živi u selu Četereže, a uprkos činjenici da mu je ćerka jedna od najtraženijih pevačica i da dobro zarađuje on i dalje radi, iako ima već dosta godina.

Foto/Instagram

- Ja trideset godina radim, pijačarim, 72 imam godine, i mogu još da radim, to je neka dopuna, ja imam penziju 18.000 – 19.000 hiljada, deca imaju, ali ja niti znam koliko imaju niti tražim od njih, kad mi daju ja ne odbijem - iskreno je rekao Radin otac Rade.

M. K.

BONUS VIDEO:MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2023 - VAGU

https://youtu.be/WSwdZvhJjYE

Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber - WhatsApp    zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Pišite nam vaše utiske, svoje misli. Pišite nam svoja mišljenja o estradi, Zadrugarima, aktuelnim temama itd a MI ćemo objaviti vaše tekstove!

Izvor/Pink.Rs

OkO NaS – VOLIMO VAS