vibe tv logo mini

VELIKI FEBRUARSKI HOROSKOP ZA OVNA - Nemojte žuriti i smanjite impulsivnost!

Zvezde i planete oduvek su nam ukazivali na greške i pokazivali pravi put. Na nama je samo da ih sledimo. Evo šta nam je univerzum pripremio za drugi mesec 2023 godine.

OVAN

Posao

Osećate da se situacija promenila na bolje i sada žurite da što pre postignete ono što ste zacrtali. Žurba i impulsivne odluke u ovom mesecu nisu povoljne po vas, bar ne tokom prve dve dekade. Sačekajte pravi momenat koji je tokom treće dekade februara. Moguća su češća poslovna putovanja, dosta dogovora, susreta, sastanaka – prave rezultate ćete videti tek krajem februara i u martu mesecu.

Oni Ovnovi koji su odlučili da promene način života ili organoizaciju, za njih ovaj mesec može biti priprema za nove radne pobede.

U prve dve dekade budite obazrivi – poslovno okruženje je naelektrisano, lošiji odnosi sa kolegama i saradnicima.

Ljubav

Slobodni pre početka treće dekade meseca i ulaska Venere u njihov znak – i nemaju neke posebne emotivne prilike. Bar ne one stabilne, trajne. Možete eventualno maštati i sanjariti o nekom (stvarnom ili imaginarnom) ili pak tokom druge dekade meseca ući u površnu, kratkotrajnu priču koja može imati elemente tajnosti i avanture. I za zauzete Ovnove je treća dekada meseca relaksirajuća kada su njihova partnerstva u pitanju. Do tada – treba biti prilično obazriv jer iz malog nerazumevanja mogu da proizađu velike turbulencije u vezama. Pogotovo će biti „osetljivi“ na probleme oni u čijim odnosima postoji neki vid sumnje, ljubomore i gde nema međusobnog poverenja i otvorenosti. Zauzetim Ovnovima stoji mogućnost da se upuste u paralelnu, tajnu vezu – razmislite, jer možete sebi iskomplikovati život.

Zdravlje

Mogući su povremeni problemi sa spavanjem, ali i sa ishranom. Meteoropate mogu imati izraženije tegobe, naročito glavobolje ali i kardiovaskularne takođe.

Vaš verni i iskreni Astronumerolog-Ezoterista

Zoran Šumadinac

OkO NaS – VOLIMO VAS