vibe tv logo mini

VELIKI FEBRUARSKI HOROSKOP ZA RAKA - Emocije su na veoma klizavom ledu!

Zvezde i planete oduvek su nam ukazivali na greške i pokazivali pravi put. Na nama je samo da ih sledimo. Evo šta nam je univerzum pripremio za drugi mesec 2023 godine.

RAK

Posao

Pun Mesec početkom februara može pokrenuti želju za trošenjem, ili vas pak „podsetiti“ na finansijske obaveze koje niste izmirili. Polje dugova je naglašeno tokom celog perioda – vratite ono što ste pozajmili ili pak podsetite dužnike na dug prema vama. Generalno – februar je zahtevan i mentalno iscrpljujuć po vas – velika količina obaveza, mnogo toga treba na vreme završiti, a odnosi sa saradnicima povremeno neće biti skladni. Potreba da nešto promenite i to što pre je sve jača, sačekajte kraj februara i mart.

Ljubav

Venera u znaku Riba može aktivirati vaš ljubavni život, ali sve dok je Mars u vašem dvanaestom polju – novozapočete emotivne veze se mogu pokazati kao klizav i nestabilan teren, pogotovo ako u njih uđete vođeni jakim strastima i nerealnim očekivanjima. Kombinacija hemija-zanos-idealizacija nije baš dobar temelj za nešto što bi moglo potrajati. Moguća je ljubav i na putovanju, kao i u osobu koja je daleko od vas. Zauzeti Rakovi – biće trenutaka tokom februara kada ćete biti posebno sumnjičavi i ljubomorni, preispitivati i analizirati svaki partnerov postupak i reči. Neki od vas sa razlogom, neki bez. U svakom slučaju, vaša lična nesigurnost i pojačani strahovi mogu povremeno napraviti tenziju u odnosu. Bolje je da ovaj period iskoristite da se više povežete sa partnerom, uživate, putujete, približite se.

Zdravlje

Promenite navike po pitanju ishrane. Stres je izražen, a povremeno se može javiti kod nekih od vas i anksioznost. Potrebno vam je više odmora i sna, ali i pokret, fizička aktivnost.

Vaš verni i iskreni Astronumerolog-Ezoterista

Zoran Šumadinac

OkO NaS – VOLIMO VAS