vibe tv logo mini

VELIKI FEBRUARSKI HOROSKOP ZA ŠKORPIJE - Moguće su poslovne promene i ponude - Emotivnost je naglašena strastima!

Zvezde i planete oduvek su nam ukazivali na greške i pokazivali pravi put. Na nama je samo da ih sledimo. Evo šta nam je univerzum pripremio za drugi mesec 2023 godine.

ŠKORPIJA

Posao

Pun Mesec u polju karijere, kao i celokupni period do kraja druge dekade – doneće Škorpijama promene, bilo da ih priželjkuju ili od njih beže. Kod nekih – nagli preseci u postojećim saradničkim odnosima, prelazak na novo radno mesto. Kod drugih – promena u okviru firme, dobijanje pozicije, reorganizacija na poslu. Koji god da je vid dešavanja u pitanju – vi ćete se brzo snalaziti i prilagoditi. Obaveze se pojačavaju od drugog dela meseca, očekuje vas intenzivan rad ali i vrlo solidne finansije.

Ljubav

Škorpije koje su u braku ili žive sa partnerom mogu imati više napetih trenutaka tokom februara. Sunce, Merkur i Saturn u polju doma, porodice, ali i prošlosti – može na dnevni red izvući stare teme i pitanja, ali i preispitivanja značajnih, temeljnih stavki vaše veze. Budite spremni na kompromise. S druge strane, tranzit Venere kroz znak Riba vam odgovara jer će dodati na strastima i emocijama, a kod nekih od vas može pokrenuti i pitanja vezana za potomstvo, trudnoće.

 Slobodne Škorpije – pažnja „udvarača“ biće usmerena na vas od samog početka februara. Nova poznanstva su itekako moguća ali ih izbegavajte u širokom luku , mada će i ovog meseca kod mnogih od vas prošlost igrati glavnu ulogu.

Pojedine Škorpije bio trebali najzad da shvate I pristanu  na kompromisTJ da shvate da se sa jednom osobom koja im svakodnevno pada na pamet ili kad se probude, sete se te osobe trebaju da private i da se opuste jer možda ih očekuje velika sreća  strastveni plamen.

 Postoji prostor i za tajne priče i avanture.

Zdravlje

Meteoropatske tegobe, problemi sa spavanjem, sklonost ka respiratornim infekcijama. Blaga aksioznost( nedpostatak energija), glavobolja ali I mučnina nije isključena. Stariji – oscilacije pritiska, cirkulacija, kičma i zglobovi.

Vaš verni i iskreni Astronumerolog-Ezoterista

Zoran Šumadinac

OkO NaS – VOLIMO VAS