vibe tv logo mini

MATORU ČEKA PRAVI PAKAO NAKON IZLASKA IZ RIJALITIJE - Ovo je razlog!(FOTO)

Naime bivša Zadrugarka Marina je odlučila da presavije tabak i tuži Matoru.

  • Ona je ustala za crnim stolom i napala me da sam prevarila firmu, a sve je bilo nakon priče Nenada Macanovića Bebice, koji je rekao da zna svašta nešto o meni. Znači, prvo je na mene udario Bebica, koji je rekao da neke stvari zna o meni preko novina, a Matora se upecala i je izvređala me najstrašnije, iznela niz neistina, zbog čega će da je sačeka tužba kad izađe, nije joj to trebalo. Čeka je pakao - rekla je Marina.

Marina Popović se osvrnula na odnos sa Zoricom Marković, koja, prema njenom mišljenju, igra rijaliti. Naime, Marina tvrdi da bi, ako ikad ponovo uđe, sve drugačije uradila, baš zbog neraščišćenih odnosa sa Zoricom.

FOTO: PINK.RS/A. NIKOLIĆ; PIXABAY.COM; RED TV PRINTSCREEN

- Ona me, bukvalno, ugasila. Nakon prve svađe s Markovićkom nije me bilo nigde. Nisam se baš snašla, iskusnija je od mene, sad bih, kad bih ušla, znala kako i šta. Volela bih da dobijem zadatak da napravim igru istina ili laž. Zorica savršeno preokrene i nafiluje priču, zato bih najviše radila tu emisiju, gde bih pokazala klip i rekla: "Evo vidiš da lažeš, nije tako." Imala je na mene pik od samog početka, smetala sam joj, ne znam zbog čega. Prosto joj nisam legla – Zaključila je Marina.

Izvor/Pink.rs

Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber – WhatsApp    zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Pišite nam vaše utiske, svoje misli. Pišite nam svoja mišljenja o estradi, Zadrugarima, aktuelnim temama itd a MI ćemo objaviti vaše tekstove!

OkO NaS