vibe tv logo mini

TRENUTNO JE ASPEKT VENERA U RIBAMA - OVA ČETIRI zodijaka očekuje tokom aspekta ogromna ljubav i ispunjenje emotivnih snova!

U tradicionalnoj astrologiji, Ribe su znak gde je naša planeta ljubavi i lepote uzvišena.

 Ovde Venera poseduje moć da prepliće veze i stvara umetnost ljubavi. Tokom ovih nekoliko nedelja, naše fantazije tkaju očaravajuću čaroliju. Iskoristite ovaj trenutak da dopunite svoju inspiraciju. Počnite da stavrate, maštajte, budite kreativni, stvorite nešto lepo i vredno svojim rukama. Okružite se ljudima koji vam daju dobrui energiju i podstiču vas da budete prirodni, svoji, autentični.

Moguća je nova simpatija, hobi, ali s vremena na vreme, spustite ružičaste naočare. Pratite kompas vašeg srca, ali nemojte utišavati ni razum.

  BLIZANCI

Možda ćete privući partnera koji se bavi istim poslom kao vi ili imate slične ambicije. Praktične veze se mogu uspostaviti odmah, zbog čega je važno da podignete svoje standarde kada je u pitanju pronalaženje ljubavi.

Ovo je sada period jako povoljan  ako želite da privučete osobu sa kojom ste bili ranije u vezi, nemojte propustiti ovaj period jer vam neće  ponovo naleteti takva šansa.

Jednaki ciljevi mogu pomoći u uspostavljanju romantične stabilnosti. Ako ste u vezi, zajendo se borite za nova dostignuća.

VAGA

Romantične veze i ljubav su vam na umu tokom ovog tranzita. Vreme je da istražite svoju kreativnu stranu, jer će Venera napraviti trigon u vašem znaku, omogućavajući vam da dočarate neke zanimljive ideje. Što se tiče ljubavi, možda ste na putu da shvatite šta vam odgovara, a šta ne. Venera vam daje jasnoću da nađete vezu koja podrazumeva sreću koju zaista želite. I ta sreća je na korak da je dohvatite.

STRELAC

Predivan tranzit za sledeći mesec biće Venera u Ribama, koja će vam pomoći da istražite koncept ljubavi. Divna energija će vam omogućiti da se prilagodite svojoj filozofskoj strani, raspravljajući šta je to što će vas naterati da se zaljubite. Venera će takođe pomoći vašoj ambicioznoj strani. Ako vam je nedostajalo motivacije da konstruktivno kanališete svoju energiju, možda ćete se osećati prilično inspirisanim tokom ovog tranzita.

VODOLIJA

Počećete da se osećate prijatnije sa idejom da pustite nekoga u svoje srce. Nove veze će početi da budu stabilnije, dok će zrela dinamika imati koristi od sigurnosti koja dolazi sa saznanjem da vam neko čuva leđa. Međutim, mogu postojati trenuci kada ćete biti pozvani da delujete kao izvor snage za nekoga koga volite. Pružite podršku voljenoj osobi.

Vaš Astronumerolog FILIP

Agencija Astro World

OkO NaS