vibe tv logo mini

HOROSKOP ZA PRVI DAN VIKENDA 11. 02. 2023 - JARČEVI doživljavaju veliku dramu a OVAJ znak rešiće probleme od ranije!

Šta su nam planete pripremile za prvi dan vikenda, barem za one koji zaista imaju vikend, možete pogledati

OVAN

Imate priliku da podelite svoje stavove, ali morate i aktivno slušati. Danas se budi veći interes za učenje o novim temama i otkrivanje novih iskustava.

BIK

Finansijska pitanja bi vas mogla zabrinjavati. Ovo je vreme kada vaše reči mogu pomeritii planine, imajte vere u sebe.

BLIZANCI

Nemojte se fokusirati na gubitke koji su se dogodili u prošlosti. Ne možete izbeći ili promeniti ono što se dogodilo. Možete promeniti svoju trenutnu stvarnost.

RAK

Strast i vitalnost obelžavaju vaše odnose. Obožavate da provodite vreme s partnerom, a kako biste izvukli najbolje od ovog tranzita, nijedno od vas ne bi trebalo pokušavati nadvladati ili govoriti drugome šta da radi.

 LAV

Ne želite da se uključujete u svađe u zajednici ili kućne svađe, ali to je možda neizbežno. Možda završavate neki tečaj koji će vam omogućiti da promenite pravila i postignete nešto novo. Nastavljajte se razvijati.

 DEVICE

Neslaganjem i pokušajima da stvari budu po vašem, otežaćete sebi život. Biti u miru sa sobom danas je izlaz iz dileme i ključ za uspešnu komunikaciju.

VAGA

Neko kome se ne biste usudili da verujete može vam pomoći u rešavanju problema. Začudo, oni vam mogu pomoći da razjasnite neku dilemu.

ŠKORIJA

Stvari vam idu pozitivno na profesionalnom planu. Takođe, kod kuće konačno možete rešiti svađe i dugotrajne nesuglasice.

 STRELAC

Intuitivno shvatate situaciju, ali nećete moći objasniti kako ste došli do svojih zaključaka. Ljudi ne moraju nužno znati. Imate sve mogućnosti da postignete izvrsne rezultate u radu.

JARAC

Neraspoloženje vas odvraća od uspešnijeg života. Imate neku dramu u odnosima koja vas je mučila, ali na sreću, prolazi. Pripazite na svoje misli, vi ste njihov vladar, a ne rob.

Ukoliko ste preskočili ovaj naslov, rado vas podsećamo i nemojte nam zahvaljivati, tu smo zbog vas!

https://okonas.online/trenutno-je-aspekt-venera-u-ribama-ova-cetiri-zodijaka-ocekuje-tokom-aspekta-ogromna-ljubav-i-ispunjenje-emotivnih-snova/

 VODOLIJA

Ako ste previše kruti ili nefleksibilni, verovatno ćete pući. Današnja tajna je biti spreman na promene.

 RIBE

Ovo je vreme kada želite da imate svoj put. I najmanje zadiranje drugih u vaš lični prostor i stavove čini vas frustriranim. Pred vama su značajne promene i prilike.

OkO NaS