vibe tv logo mini

ZOLA SHVATIO DA JE SA MILjANOM PREŽIVEO SVOJU PRVU PRAVU LjUBAV - Zatim je pohvalio i podržao ponovnu vezu Miljane i Bebice!(VIDEO)

 Zadrugari su nastavili da glasaju za najljubvavnije i najzaljubljenije parove u Beloj kući.

  • Dobar dan svim gledaoci, pozdrav za Zolanderke i Zolandere. Sat i po razmišljam koga da navedem, nikad nije bilo ovoliko emocija i ljubavi. Zadruga 6 me je vratila u mlade dane kad sam prvi put osetio leptiriće. Prvi par su Filip Car i Aleksandra Nikolić korektni su skroz u ovom sad odnosu, vidim da su skladni i čini mi se da treba takvi da ostanu jer će se izroditi nešto veliko.
Foto/Printscreen/TVPink
  • Složio bih se sa Marijom, nakon Miljaninog izlaganja ta njena emocija jeste usmerena ka Bebici i to je najjača ljubav samo mi to nismo osetili, a ni primetili. Uvek sam za to da se podrže prave stvari i prave ljubavi, navodim njih definitivno. Shvatio sam da je to velika i mogu reći prelepa ljubav. Treći par su Dragić i Aleksandra - rekao je Zola.
  • Mislim da Sanja i Marko mogu lepo da funkcionišu i Dragić i njegova devojka - rekao je Marko.
  • Složila bih se sa Miljanom, mnogo lepih stvari je rekao. Za mene je ljubav nešto bez kalkulacije, nema ponosa. Definitivno Marko i Divna, Zvezdan i Ana i treći par Dragić i Sana koji imaju najduži odnos. Ivane svaka ti čast kako si stao za svoju devojku - rekla je Sofija.

Detaljnije možete pogledati u nastavku teksta.

https://youtu.be/8KBFWIdmcBk

M. M.

Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber – WhatsApp    zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Pišite nam vaše utiske, svoje misli. Pišite nam svoja mišljenja o estradi, Zadrugarima, aktuelnim temama itd a MI ćemo objaviti vaše tekstove!

Izvor/Pink.Rs

OkO NaS