vibe tv logo mini

VELIKI LjUBAVNI HOROSKOP ZA SVE ZODIJAKE DO 26. 02. 2023 - DVA zodijaka tvrdoglavo odbijaju sreću a OVAJ zodijak dolazi do kraha!

Prijatna i topla nedelja je pred nama, dani kao prolećni. Planete su mnogima predvidele početke a nekima i krahove emotivne. Pa da pogledamo!

OVAN

Vaš partner otvoreno pokazuje ljubomoru u odnosu na sve osobe oko vas koje vas okružuju i sa kojima dolazite u kontakt. Zbog posla, nemate mnogo vremena za njega. Zauzeti pripadnici znaka treba sa partnerom da ostvare bolji ljubavni kontakt. Pokušavate da vladate svojim osećanjima i ne dozvoljavate nikome da vam nametne svoju volju, ali u stvari, veoma ste popustljivi prema partneru, naročito ako se radi o Raku, Biku ili Vagi.

Za slobodne Ovnove ovo može biti uzbudljiva nedelja kada bi neki mogli upoznati osobu koja će im se dopasti, zaljubiti se ili započeti novu vezu. Prilično ste rastrzani između dve osobe koje, svaka na svoj način, žele da vrše uticaj na vas. Strasti će biti naglašene, a možda imate tajnu simpatiju koju povremeno vidate na kraćem putu.

BIK

Vrlo burna sedmica. Počeće nagoveštajem nečega što bi moglo da vam se dogodi, i moguće da ćete biti veoma romantični i u iščekivanju događaja koji će se razvijati u velikoj meri onako kako vi to budete želeli. Bikovi ove nedelje mogu biti ti koji će postavljati uslove u vezi i zahtevaće od partnera više strasti i izazova. Bez obzira da li ste slobodni ili imate stalnog partnera, nečijem šarmu nećete moći da odolite. To je osoba koju vidate na poslu i koja prema vama nije nimalo ravnodušna.

Slobodni pripadnici znaka bi lako mogli da se nađu u nekoj uzbudljivoj ljubavnoj.vezi, a neki Bikovi mogli bi da se upuste i u prolaznu aferu ili tajnu vezu. Na pomolu je romansa. Bliski rođaci vam zadaju prilično briga i niste spremni da se sa njima preterano ubeđujete, ali vam to sve, ipak, oduzima i vreme i energiju.

BLIZANCI

Ove nedelje zauzeti Blizanci sa partnerom imaju mnogo stabilniji odnos. Ako ste planirali decu, momenat je da pristupite realizaciji svojih planova. Mnogo lepih momenata biće nešto što ćete pamtiti. Skloni ste paralelnim i tajnim vezama. Muškarci su naročito skloni brzopletim odlukama koje mogu na duži rok da im u priličnoj meri iskomplikuju život.

Slobodni Blizanci ove nedelje mogu biti okrenuti zabavi i druženju sa prijateljima, pa bi neki tako mogli da upoznaju osobu koja će ih privući. Mnogima se u ovom periodu mogu dopasti direktne i samosvesne osobe. Možete ostvarite svoje snove uz samo malo taktičnosti. Osoba koja vam je odbijala brak, sada može pristati na to. Ako ste u vezi sa Strelcem ili Jarcem, oprez, mogu biti osvetoljubivi. Ne bi trebalo da se ljutite na partnera ako je iskren. Budite spremni i na kritiku, ma o čemu da se radi.

RAK

Zauzeti pripadnici znaka mogu doživljavati promenjive emotivne trenutke, sa puno strasti, ali i nesuglasica. Skloni ste raspravama i ubeđivanju sa vašim partneron. Nemojte se nervirati ako vas ne bude baš u svemu slušao. Mnogo više pažnje poklanjate događajima u domu, nego odnosu sa partnerom koji su prilično zategnuti. Imate utisak da vas malo ko razume. Ako ste mladi, oslanjate se na savete roditelja.

Slobodni Rakovi bi ove nedelje mogli postati mnogo aktivniji u emotivnim odnosima, biće i više novih kontakata, a mogli bi se naći i u nekoj novoj ljubavnoj priči. Ako ste žena, lekar, sportista ili vojno lice su potencijalno dobri partneri za vas, ili vas veoma privlače. Ako ste muškarac, očekujete da vam partnerka po mnogim pitanjima povladuje.

LAV

Imate priliku da ispravite neke greške iz prošlosti. Ako ste u dužoj, stalnoj vezi, moguće su manje trzavice ili razdvojenost od partnera, zbog uzajamnih obaveza. Ne ulazite u paralelne veze. Partner pravi velike planove u vezi sa svojom karijerom i očekuje od vas podršku. Vi ste okrenuti uglavnom sebi. Ipak, došlo je vreme da svoje odnose sa partnerom postavite na druge osnove. Slobodni Lavovi ove nedelje mogu biti zaljubljivi i skloni maštanju, neki će preterano idealizovati osobu koja im se dopada, ali biće i onih koji će se sami prikazivati u drugačijem svetlu da privuku neku osobu. Ipak, uzbuđenja u emotivnim odnosima neće manjkati. Nepoverljivi ste prema onima koji pokazuju da im se dopadate i nepotrebno se povlačite u sebe.

DEVICE

Device ove nedelje ne očekuje previše emotivnog uzbuđenja. Ne udubljujete se previše u probleme svoga partnera i niste spremni za duboku i saržajnu vezu. Uglavom se bavite sobom i pokušavate da nađete zadovoljstvo nezavisno od vašeg partnera. On vas izbegava jer ste previše skloni da kritikujete, a što njemu ni najmanje ne ogdovara. Možete očekivati više podrške, pa se neki mogu razočarati ako im partner to ne pruži. Ako dođe do rasprave u vezi, postavite se krajnje oprezno i pazite šta govorite, jer ćete za sve na kraju vi biti krivi.

Slobodni pripadnici znaka mogu imati poznanstvo preko posla. Može vam se dopasti sportista ili izuzetno atraktivna, dinamična osoba, ali nepouzdana i sklona neverstvu.

VAGA

Vagama ove nedelje može biti prilčno burno na emotivnom planu, neke kao da su se probudile i shvatile šta žele od svoje ljubavne veze, pa će od partnera to i zahtevati. Iako ste prilično nepoverljivi, imate mogućnost da se sa partnerom dogovorite oko nečega vrlo važnog, ili, ako ste bili u zavadi, možda ćete da se pomirite.

Slobodni pripadnici znaka mogli bi se zaljubiti ili započeti novu emotivnu vezu. Mnoge Vage mogu da nađu ljubav svog života na poslu ili nekom kraćem putu, kada se najmanje budu nadale. Postoji mogućnost da budete preterano ushićeni ili oduševljeni nekim osobom za kojom već duže vrweme uzdišete. Svi se oslanjaju na vas kada su praktični problemi u pitanju, a vi ste željni slobode i opuštanja. Teško da to sebi možete da priuštite.

ŠKORPIJE

Ljubavni život vam je katastrofa, jer ste takvi i vi sami. Ponašate se kao osoba koja ne zna šta hoće od sebe, a i drugih. Ljubomorni ste čak i na svog partnera do koga vam nije mnogo stalo, u stvari, strah vas je samoće. Uzajamna ljubomora, tajne veze, sklonost ka flertu, nepoverenje, mnogo strasti, sve bi to moglo da karakteriše vaš ljubavni život u ovoj sedmici. Sigurno je da vam neće biti dosadno, naprotiv. Ako ste vi mladi, uglavnom niste kod kuće.

Slobodne Škorpije ove nedelje treba da više energije i truda ulažu u emotivne odnose, što će pozitivno uticati na razvoj neke

ljubavne veze. Pažnju bi mogla da privuče neka osoba sa kojom ste u kontaktu putem društvenih mreža a ona vam se otvoreno nudi. Vreme je da prihvatite I uvidite kako će se stvari odvijati.

STRELAC

Vaša sigurnost u sebe je samo prividna. Neko ili nešto vas je izbacilo iz koloseka i više niste u onako sjajnoj formi u kakvoj ste doskora bili. Oni koji su u vezi treba da se trude da u vezu unesu više strasti.

Ako ste slobodni, mislite na osobu koja živi daleko i koju dugo niste videli.Uglavnom ne spadate u ljubomorne, već u vrlo fleksibilne i tolerantne znake. Doživećete vrlo uzbudljiv susret,verovatno s Vagom ili Blizancima, najverovatnije na sportskoj ili muzičkoj manifestaciji. Povremena tenzija u odnosima traje duže. Napravite svoj odbrambeni mehanizam, ili budite prema njima ljubazniji. Treba da budete veoma otvoreni za nove kontakte kojih će biti veoma mnogo kao i novih emotivnih šansi, tako bi mnogi mogli da upoznate osobu koja će vas privući.

JARAC

Jarčevi ove nedelje mogu doživljavati promenjive situacije u svojoj vezi, biće intenzivnih emocija, ali i prolaznih nesuglasica. Za vas je ovaj period karakterističan po radikalnim zahvatima u ljubavnom životu, kao rezultat nagomilanog nezadovoljstva, a posle toga ćete se osećati još nezadovoljnije. Nemojte po svaku cenu donositi važne odluke sa bilo čime što je u zajedničkom posedu. Izbegnite rasprave. Ipak, večih problema neće biti.

Slobodni pripadnici znaka raspoloženi su za nove kontakte, a nekima će prijati veze bez obaveza. Pod vidom prijateljstva mnogi vam se udvaraju, a vi ste manje više ravnodušni, iako se trudite da niko ne primeti da vam u stvari ni do koga nije naročito stalo. Zbog porodičnih problema ne bavite se mnogo ljubavnim životom.

VODOLIJE

Slobodne Vodolije će ove nedelje biti opuštenije i komunikativnije, a biće više i novih kontakata, pa će nekima pažnju privući nova osoba. Imate nekoliko mogućnosti i vi biste najradije sedeli na najmanje dve stolice dok se ne opredelite sa kim biste najradije bili. Vaše ljubavi su kratkog daha, osim ako se ne dogodi nešto neočekivano. Teško da ćete uspeti da odolite šarmu suprotnog pola, ma kog da ste vi. Neki bi se mogli upustiti u tajnu ljubavnu vezu.

Zauzeti mogu imati utisak da je partner u svom svetu ili čak da ima neke tajne. Trebalo bi da ipak dobro razmislite, ako imate stalnu vezu, koje su granice u koketiranju. Bićete spremni da učinite sve što od vas očekuje partner, da mu sve date i sve obećate.

RIBE

Ribe ove nedelje mogu imati šaroliku ljubavnu situaciju. Neke su spremne na nove ljubavne izazove i mogle bi da se zaljube, dok će biti i onih sklonih maštanju i idealizaciji osobe koja im se sviđa. Ako se predmet vaših želja nalazi u inostranstvu ili ima ikakve veze sa strancima, ako je u pitanju veoma talentovana i kreativna osoba, na najboljem ste putu da doživite lepu romansu.

Sa partnerom ste u zategnutim odnosima. Jedno drugom prebacujete da ste neprijatni, u stvari, nijedno od vas dvoje ne želi da u nečemu popusti. Načinićete prvi korak da bi se odnosi sredili i nomalizovali. U odnosu sa partnerom trebaće više razumevanja. Gledajte da se dobro slažete sa partnerom, pronađite način da mu izađete u susret tako da to mnogo ne remeti vašu ličnu slobodu.

Vaš Atronumerolog FILIP

Agencija Astro World

OkO NaS