vibe tv logo mini

VELIKI OPŠTI HOROSKOP ZA ZDRAVLjE I POSAO DO 20. 02. 2023 - DVA zodijaka muku muče sa zdravljem dok OVA tri znaka blistaju!

Nova radna nedelja je pred nama. Nekima se radi, mnogima ne radi ali šta možemo od nečega mora da se živi. Hteli mi ili ne EVO šta nam zvezde govore kada su zdravlje i posao u pitanju!

OVAN

Posao  

Omogućeno vam je da jasnije sagledate situaciju u kojoj se nalazite, ali i da uspostavite neke nove poslovne kontakte od kojih ćete imati koristi. Pokušajte da smanjite prohteve, jer ćete inače imati neke vanredne izdatke. Rodaci vam mogu zatražiti novac na zajam, razmislite kome ćete ga dati. Ne dešava se sve onako kako biste želeli i to vas čini nestrpljivim. Ukoliko ne možete da utičete na okolnosti, onda na sebe sigurno možete. To je jedino, ali ne i malo, što sada možete da učinite. Budite veoma oprezni da ne dođete u neku konfliktnu situaciju sa nekim od koga, na bilo koji način zavisite. Ne možete da utičete

na svoju okolinu sve dok ne budete mogli da kontrolišete svoje postupke, misli i želje. Dakle, počnite pre svega od sebe i ne sumnjajte da će rezultati biti pozitivni.

Zdravlje

 Zbog briga ste izuzetno napeti. Nađite način da elimišete napetost. Rekreacijom, tehnikama opuštanja, prijatnim društvom.

BIK

Posao

 Većina Bikova tokom ovog perioda ulazi u veoma važan i veliki poslovni projekat od koga im može zavisiti veliki deo poslovne budućnosti. U ovoj sedmici postavljate osnove neke nove saradnje ili finalizujete ono što ste već započeli ili o čemu razmišljate duže vreme. Bilo bi dobro da imate strpljenja za one koji nisu tako efikasni kao vi. Očekujete vanredni honorar ili početak novog posla koji bi trebalo da vam donese lepe prihode.

Budite oprezni pri novim poznanstvima. Veoma je značajno da li ćete dovoljno objektivno proceniti svoje nove saradnike. Pozitivan period za vas je onaj kada vam sve okolnosti idu na ruku, ali to ne znači da tada možete sebi da dopustite luksuz da budete ležerni, a kamoli pasivni, kako vi znate da budete. Iskoristite svojih pet minuta jer pitanje kada će se opet pojaviti.

Zdravlje

 Solidno, ali oblačite se adekvatno vremenu.

BLIZANCI

Posao

 Ovaj period se sjajno odražava na vašu karijeru. Možete očekivati ponude od prijatelja u vezi sa ulaskom u privatan biznis ili u neki zajednički poduhvat, koji će vam se u svakom slučaju isplatiti. Sada sve zavisi od vas i kako i koliko ćete uspeti da budete sugestivni. Naravno, vaša moć ubeđivanja se uvek temelji na vašoj razložnosti, ali i na šarmu i duhovitosti.

U svakom slučaju, služite se svim sredstvima koja su vam data, ali nemojte da zaboravite da budete fer. Vaš entuzijazam je na zavidnom nivou, ali nemojte da dozvolite da bude neobuzdan. O svakom svom potezu treba da razmislite barem dva puta. Mogući su dobici sa više strana ili uvećanje prihoda. Znaćete kako da to unovčite.

Zdravlje

  Čuvajte se virusnih infekcija i hladnog vazduha.

RAK

Posao

 Neka dešavanja u zadnje vreme deluju na vas prilično obeshrabrujuće, jer vam se može činiti da treba da budete energičniji, ali vam to nikako ne polazi za rukom. Razoružava vas nemogućnost da sa svojim saradnicima ostvarite pravi i kvalitetan odnos.

Umesto da rasipate energiju na nešto što je, a toga ste i sami svesni, trenutno potpuno nerealno, okrenite se ostvarivim ciljevima. Imate ih veoma mnogo. Nemojte da dopustite da zbog sentimentalnosti ponovo pogrešite. Očekujete isplatu nekog iznosa koji vam neko duguje. Planirate da ga uložite u neki privatan posao ili u umetničke predmete.

Zdravlje

 Smanjite ili skroz prekinite sa hladnim gaziranim pićima.

LAV

Posao

 Nastupa povoljan period u kome možete očekivati dobre kontakte sa strancima ili, ako ste mladi, uspeh na fakultetu, u školi. Planovi u vezi sa inostranstvom mogu da se ostvare uz pomoć prijatelja brže nego što očekujete. Period je povoljan za ulaganja u poslove sa strancima, bez obzira na to da li idete preko posrednika ili u direktnoj saradnji. Vaši planovi i organizatorske sposobnosti sada mogu da budu usmereni isključivo na vaše obaveze.

Ukoliko zaista ne želite da vam se drugi mešaju u posao, nemojte ni vi njima, ako je to moguće tokom ovog perioda i izbegnite sve konačne dogovore, naročito potpisivanje nedovoljno jasnih ugovora. Fleksibilniji stav prema drugima omogućio bi vam da mnogo lakše isplivate iz konfliktnih i neprijatnih situaija u odnosima sa drugim ljudima. Ne zaboravite da niko nikome ne može da sudi.

Zdravlje

 Pripazite na noge.

DEVICE

Posao

Ovo je period u kome uglavnom imate dosta posla, poprilično neizvesnosti i pomalo osećaj nezadovoljstva. Ipak, podržaće vas oni prema kojima ste ljubazni, a vi to umete da budete. Iznenađujete sve svojom hitrošću, bezinom završavanja poslova i darom za inovaciju. Konačno počinjete da se prilagođavate, u stvari, prednjačite u svim avangardnim idejama i delima koja su trenutno potreba da bi se postigao uspeh.

Uspeh možete da očekujte uskoro i to mnogo veći nego što i pretpostavljate. Ostavili ste prošlost zasobom ne osvrnuvši se i tako te naučili važnu lekciju da ne možte ni u jednom životnom planu da napredujete ako su vam želje u prošlosti i starim uspomenama. Uostalom i sami vidite razliku. Predstoje poveći troškovi kako na vaša lična zadovoljstva, tako i na prohteve vaših bližnjih kojima ćete vrlo rado izlaziti u susret.

Zdravlje  

Smanjite nervozu biljnim čajevima i rekreacijom.

VAGE

Posao

 Vagama uvek bude sjajno u ovom periodu ili se bar nešto uzbudljivo dešava na polju partnerskih odnosa. Moguć je početak posla o kome ste više puta već razgovarali, ali nikako da se realizuje. Većini Vaga se otvara mogućnost daljeg putovanja koje, na prvi pogled, može da deluje veoma rizično, pre svega, u finansijskom smislu.

Ipak, nemojte da odbijete ovaj put jer ćete na njemu da upoznate veoma mnogo ljudi koji će vam u bliskoj budućnosti biti od velike koristi. Nemojte da odustajete od svojih namera. Vaši ciljevi su potpuno realni i samo je pitanje vremena kada ćete moći da ih realizujete. A, to nije daleko. Neko vam stalno traži novac i vi ga dajate jer to činite s ljubavlju. Ako se radi o članovima porodice, nije vam krivo.

Zdravlje

 Odlično se osećate ali napetost  je konstantna.

ŠKORPIJE

Posao

Napeti ste, jer imate mnogo ideja, mnogo obaveza i mnogo planova. Imate više ideja nego mogućnosti da ih realizujete. Trebalo bi da se ipak usredsredite na onaj koji je trenutno najaktuelniji. Reklo bi se da rasipate energiju uludo, u planove koji su trenutno daleko od moguće realizacije. Spustite se na zemlju, jer i sami znate da ko visoko leti, nisko pada. Ne trebaju vam stalni usponi i padovi. To je način kojim nećete steći poverenje saradnika, a ono va, je trenutno i te kako potrebno.

Vašu zatvorenost zapažaju i svi oko vas, koliko god da se vama čini da je situacija potpuno suprotna. Naravno da iz ove pozicije ne možete da napravite ni jedan korak napred, niti da ostvarite i jedan jedini pozitivan odnos, tako da znate šta vam je činiti. Dobra saradnja sa ženama, ma kog pola da ste, donosi vam satisfakciju svake vrste, posebno ako posao koji radite ima veze sa medijima ili umetnošću. U sportu možete da zablistate.

Zdravlje

 Moguća glavobolja i nervoza. Klonite se vetra.

STRELAC

Posao

Period je sjajan za takmičarske delatnosti, za putovanja i svaki oblik kreativnog izražavanja. Vaše inicijative biće prihvaćene, mnogi će vam nuditi posao i želeti saradnju sa vama. Dobro se slažete sa Ovnom i Lavom. Osoba rođena u znaku Blizanaca predlaže zajedničku finansijsku transakciju. Mnogi od vas će steći dugo očekivanu i prilično značajnu finansijsku dobit. Obratite pažnju u koji od mnogobrojnih ponuđenih i novih poslovnih projekata ćete uložiti novac i najzad naučite da bar nešto malo ostavite sa strane, jer vi sve što eventualno prištedite, potrošite.. Takođe, budite veoma pažljivi sa dokumentacijom. Trenutno je neophodno da sve bude sasvim jasno i čisto. Veoma je značajno da svoj entuzijazam usperite u pravom smeru. Sve ostalo bi bilo samo rasipanje energije i trenutno vam ne bi išlo u prilog. Dakle, neka vam oči budu širom otvorene.

Zdravlje

Dobro je.

JARAC

Posao

 Nastupa naporan period u kome se isplati biti aktivan i veoma dinamičan. Dobro bi bilo da više pažnje posvetite ponudama koje dolaze iz privatnih firmi, čak i ako planirate rad u velikoj državnoj instituciji. Imate potrebu da ulažete novac u stvari od vrednosti. Bilo bi dobro da, ipak, ograničite kupovinu samo na ono neophodno. Sve trenutno zavisi samo do vas. Vi ste navikli na veliku odgovornost i individualan rad, ali ste sada, naročito što su sve oči uprte u vas, pod velikim pritiskom. Pokušajte da ignorišete sve oko sebe jer, uostalom, vi ste svoj najveći kritičar i sami sebi najstrože sudite. Pronašli ste i tempo i pravac koji vam odgovara. Sada vam jedino preostaje da ga se držite, bez obzira na sva iskušenja i prepreke, a biće ih dosta.

Zdravlje

 Malaksalost. Odmorite se i unosite više vitamina i minerala u organizam.

VODOLIJE

Posao

 U centru ste pažnje zbog nekih finansijskih aranžmana ili polemika u koje ste se upustili sa onima koji vam nisu dorasli. Pokušajte da sredite svoje odnose sa onima koji vas ne vole. Neke promene koje će se dešavati u narednom periodu, mnogim Vodolijam možda neće biti prijatna. Dešavanja će biti toliko ubrzana i nepredvidiva da će vam biti izuzetno teško da im se prilagodite.

U stvari, nećete znati ni čemu uopšte da se prilagođavate. Zato, pokušajte da ostanete mirni i pratite šta se događa oko vas. Pored svega, nalazite se u period tokom koga možete da naučite mnoge lekcije od životnog značaja za vas. Naravno da to, pre svega, zavisi od toga koliko vi želite da naučite i koliko ćete biti vredni po tom pitanju. Predstoje dobici preko medija, sporta, pisanja ili predavaštva. Spremni ste da uložite novac u nov posao.

Zdravlje

Povedite malo računa na ishranu. Napetost i nervosa mogu vam biti prisutni u ovom periodu.

RIBE

Posao

Vrlo aktivan period u kome još više maštate nego što radite, ali može se dogoditi da doživite uspeh kako u sportu tako i u medijima. Postajete direktniji u svojim zahtevima i mnogi vam izlaze u susret. Preko privatnog biznisa očekuju vas razni dobici, mogućnost ulaska u nove aranžmane, koji će se vrlo brzo isplatiti. Sada je pravi trenutak da mnogo od onoga što odavno priželjkujete možete da promenite.

Ukoliko to želite, morate da budete veoma dobro organizovani, plan mora da vam bude precizan, ali i da ste spremni da se trenutno prilagođavate i menjate. Dakle, treba da budete fleksibilni i da tačno znate šta u stvari hoćete. Možda je ovo malo teža kombinacija za tipičnu Ruibu, ali nije i neostvarljiva. Probajte i uživajte u pogodnostima koje će vam one doneti. Ne propuštajte ništa tokom ovog perioda jer će vam sve ići od ruke. Teško da će vam se skorije ukazati ovako mnogo dobrih prilika. Vi samo treba da odlučite i da brzo radite.

Zdravlje

 Pazite sa hladim pićima zbog grla, osetljivo vam je.

Vaš Astronumerolog FILIP

Agencija Astro World

OkO NaS – HVALA VAM ŠTO STE UZ NAS