vibe tv logo mini

VELIKI LjUBAVNI HOROSKOP ZA SVE ZODIJAKE DO 20. 02. 2023 - BLIZANCE i ŠKORPIJE očekuje susret sa osobom iz... - OVAKO se trebate ophoditi!

Evo kako nas planete vide i šta nam spremaju za Valentin nedelju!

OVAN

Onima u vezi na ljubavnom planu ne cvetaju ruže, ali to vas kao da ni najmanje ne brine, što vam olakšava trenutnu situaciju. Ipak, kako ćete se osećati kada shvatite šta u stvari gubite, veliko je pitanje. Pokušaćete da sa partnerom oživljite uspavane emocije. Slobodni Ovnovi su ove nedelje u centru ljubavnih dešavanja i imaće mnogo novih poznanstava, pa su i nove veze na pomolu, ali biće i onih koji mogu sresti staru ljubav i obnoviti vezu.

Jedni misle da ste stidljivi, a drugi da ste tajanstveni. U stvari niste načisto kako da se postavite u situaciji koja vam pomalo izmiče kontroli. Pred kraj perioda, osoba koja vam se sviđa biće mnogo aktivnija i otvorenija prema vama. Budite manje osetljivi na kritike starijih članova porodice, ili onih koji su za vas autoritet i do čijeg mišljenja držite, nezavisno od uzrasta. Ukoliko imate nekog Lava ili Ribu pored vas nudi emocije , prihvatite ih šte pre.

BIK

Bikovi ove nedelje neće biti naročito uspešni kada je ljubavni život u pitanju. Posesivni ste i ljubomorni što vašeg partnera konačno počinje da zamara. Preispitajte svoje emocije. Instinktivne reakcije nisu ono što karakteriše svesne osobe. Ukoliko sebe smatrate takvim, menjajte se što pre. Ozbiljnije shvatite svoju ulogu u vezi.

Slobodni pripadnici znaka mogli da imaju susrete sa nekim ko im je značio u prošlosti, pa se neke veze možda i obnove. Trebalo bi da se oslonite na svoju intuiciju, naročito ako imate dve simpatije. Moguće je da vam se svida neko u koga nemate mnogo poverenja, ali vas neodoljivo privlači. Ako se radi o Vagi ili Devici, ne budite preterano zatvoreni u sebe. Izbegavajte rasprave ako ste rođeni krajem šezdesetih godina. Preosetljivi ste i ne shvatate dobre namere vaših bližnjih.

BLIZANCI

Kod Blizanaca ove nedelje može biti burno na ljubavnom planu. Neki mogu sresti ljubav iz prošlosti, moguće je obnavljanje starih veza, dok oni koji su već srećno zaljubljeni mogu da se odluče na neke ozbiljnije korake. Partner vam je odan i sva njegova pažnja je usmerena na vas. Pri tome vas ne opterećuje, ostavlja vam svu slobodu. Tako da, šta vam nedostaje? Vas mame izazovi u nepoznato, ali imajte na umu da sve veoma brzo postaje opet poznato. I tako idete u krug.

Slobodni mogu imati uzbudljiva poznanstva. Mlada, vesela i razdragana osoba privlači vašu pažnju, jer uspevate da nađete zajednički jezik sa njom. Možete očekivati interesantne susrete i sadržajan društveni život. Ako ste mladi, očekujete susrete na velikim skupovima.

Možda vam se pojavi neko iz prošlosti, moguće da je Bik, Lav ili Vodolija, nemojte oklevati već odmah navalite.

RAK

Vaš odnos sa partnerom je prilično poljuljan, a podjednako ste za to odgovorni i vi i on. Dakle, nemojte da prebacujete odgovornost samo na partnera. Što pre se suočite sa činjenicom da i vi grešite, tako ćete brže i efikasnije da rešite eventualni problem. Preterana emotivnost je preosetljivost, ne osećajnost. To vaš ego pokazuje da je povređen. Ako želite zdrave odnose sa vama bliskim osobama, morate i vi da budete dovoljno iskreni. Okrenite se dešavanjima u svojoj porodici, susretnite se sa nekim dragim ljudima, i poboljšajte odnos sa partnerom.

Slobodni pripadnici znaka od sredine nedelje postaju aktivniji i mogu imati više novih poznanstava. Privlači vas osoba koja vas u velikoj meri iritira, ali vas i čini nespokojnim. Ako se radi o sportisti ili nekom ko često putuje, nadite dovoljno vremena da bistte ostvarili blizak kontakt. Očekujete da vas vaši najbliži podrže u vezi sa vašim planovima.

LAV

Vaša potreba za distancom, pa čak i za samoćom, može ozbiljno da ugrozi vašu vezu. Pokušajte da budete otvoreniji i da iskreno razgovarate o svemu sa vašim partnerom. On će sigurno da ceni vašu iskrenost i razumeće vaše potrebe, a ubuduće, nemojte ni vi da zanemarujete njegove potrebe. Treba da uživate sa partnerom i obnovite stare strasti. Mnogi predstavnici vašeg znaka razmišljaju o ulasku u brak, naročito ako su u dugoj i značajnoj vezi.

Slobodni Lavovi mogu imati šanse da upozanju nove ljude, a moguć je susret i sa osobama iz prošlosti, pa neki mogu obnoviti stare veze. Možete očekivati interesantna poznanstva preko rođaka koji žive u inostranstvu. Očekuju vas prijatni momenti u društvu mladih članova porodice. Moguća su familijarna okupljanja u domu ili neka vrsta proslave.

DEVICE

Device ove nedelje ne očekuje previše događaja na ljubavnom planu. Zauzeti pripadnici biće skloni melanholiji i analiziraće svoje emotivne odnose. Vaša potreba da se prilagodite partneru počinje da biva prevelika da bi mogla da bude pozitivna. U stvari, ona sad postaje trpljenje. da li ste toliko nesigurni da biste bilo šta preduzeli. Ako ste duže u vezi, nemojte podlegati sugestijama okoline ili verovati u priče koje se odnose na vernost vašeg partnera.

Budite veći diplomata. Imate utisak da vam neko ne da ono što vam pripada ili da vam osporava neka vaša prava. Više uzbuđenja mogu imati slobodne Device i to od sredine nedelje, kada mogu imati više novih poznanstava i susreta. Moguća je tajna veza u koju ćete se rado upustiti.

VAGE

Vage ove nedelje mogu imati susret sa osobom koja im je značila u prošlosti, a sa kojom mogu obnoviti vezu, ali su moguća i nova značajna poznanstva i veze. Emotivni odnosi dobiće na značaju, a mnogi bi mogli doneti važne odluke vezane za ljubavni život. Vaš odnos sa partnerom je u punom sjaju. Nemojte da dozvolite da neko treći negativno utiče na ovo stanje. Koliko god mislili da možete da imate poverenja u svoje prijatelje, očigledno je da nisu baš svi tako dobronamerni kako mislite.

Slobodne Vage su u fazi očekivanja nekih važnih događaja, ili moguće poziva od nekoga ko vam se dugo nije javljao. Mnoge Vage mogu poželeti da stupe u brak. Godina je dobra za tako nešto, a period takođe, posebno za pravljenje konkretnih planova. Neko od vaših bližnjih nameće svoj tempo, svoje potrebe i svoje teme koje vas sve više iscrpljuju.

ŠKORPIJE

Ove nedelje kod Škorpija je u ljubavnom životu prisutna stagnacija. Toliko ste zatvoreni za bilo kakve dublje emocije da je sada teško bila šta da se kaže o vama i ljubavi. Ukoliko ste u braku, sve je lakše jer još uvek poštujete dužnost. Na žalost, vaš odnos sa partnerom se uglavnom i bazira na dužnosti. Treba da činite za partnera što možete i što traži od vas, ali vam nerado dajete svoje slobodno vreme, jer vam hronično nedostaje.

Oni koji su u dužoj vezi biće ozbiljniji, dok će uzbudljivo biti onima koji se nalaze u tajnim ljubavnim kombinacijama.

Slobodni mogu imati susret sa osobom koja im je značila u prošlosti ali svakako treba ako dođe do kontakta bilo kojke vrste da izbegavate u širokom luku. Ako ste mladi, nesigurni ste u sebe i mislite da osoba koja vam se svida ne obraća pažnju na vas. To je samo taktika. Nemojte pothranjivati svoje strahove ako se radi o Lavovima ili  Vodolijama na putu ste da se zaljubite. Možda i sad osećate nešto fino i lepo no se bojite to priznati.

STRELAC

Ove nedelje kod Strelčeva će biti naglašen društveni život, mnogo kontakata sa starim i novim prijateljima može nekima u život da donese ponovo osobu koja im je značila u prošlosti. Odnos sa partnerom biće iskreniji, a problemi u vezi će se lakše rešavati. Pred vama je sjajna ljubav ili bar zaljubljenost. Upoznaćete šarmantnu, duhovitu i veoma komunikativnu osobu, prijatnog izgleda. Da li ćete vezu uspeti da održite, kao i obično do sada, zavisi od vas.

Ako se do sada niste zaljubili, to bi se moglo dogoditi u ovom periodu, posebno ako slobodno vreme provodite u većem krugu ljudi koje redovno viđate, bilo da se bavite sportom, rekreacijom ili umetnošću. Idite u prirodu i družite se sa mlađima od sebe, ma kojeg da ste godišta. Oko ljubavne polemike mohgu da vam pomognu neki Lav ili Jarac.

JARAC

Jarčevi će ove nedelje biti aktivniji u emotivnim odnosima. Zauzeti pripadnici znaka preuzeće inicijativu u odnosu sa partnerom, pa će i međusobne emocije da ožive. Veoma mnogo pažnje posvećujete svom partneru, čega je i on sam svestan, i zato je naravno, posebno zadovoljan. Ovo je pravi način za negovanje veze do koje vam je stalo, pa, nastavite tako. Moguć je kraći put udvoje, koji vam može pružiti nezaboravne trenutke.

Kod Jarčeva koji su napeti i premoreni zbog mnogobrojnih obaveza, sve to može da se odrazi i na vaš ljubavni život, jer partner možda neće imati u nedogled strpljenja za vašu opsednutost poslom. Pred slobodnim Jarčevima su nova poznanstva, ali neki mogu imati i susrete sa osobama iz prošlosti. Dobro se slažete sa Devicom, Ribama ili Bikom. Neke osobe mogu smatrati da ste previše naporni, zahtevni i dominantni, ali vi ste uvereni da bez vas ništa ne bi funkcionisalo kako treba.

VODOLIJE

Vaš partner se ponaša tako da je vama malo šta jasno. Njegove nepredvidive reakcije počinju čak i vama, koji nemate baš ništa protiv nepredvidivosti i iznenađenja, da smetaju. Vrlo ste osetljivi na sve partnerove potrebe, ali nemate mnogo nerava da budete mnogo u kući. Otvoren razgovor bi mnogo šta rešio, ali vi za njega morate da budete spremni, a da li ste, to vi sami najbolje znate. Vodolije ove nedelje treba sa partnerom da uspešnije rešavaju neke stare ljubavne teme, pa će i međusobni odnosi postati dinamičniji. Slobodni pripadnici znaka mogli bi da sretnu osobu koja im je značila u prošlosti, a neki bi mogli i da obnove staru ljubavnu vezu. Nešto vas tera na razmišljanje o nekome ko vam se nekada sviđao, a s kim nikada niste ispričali priču do kraja. Ne biste ni sada. Podržavate ideju člana porodice u vezi sa novim poslom.

RIBE

Ne emotivnom planu trenutno nema značajnihih promena. Naročito zadovoljni niste, ali, čine se, niste ni nezadovoljni toliko da biste se potrudili da bilo šta promenite u vašoj sadašnjoj situaciji. Zauzeti pripadnici znaka mogu osećati veću napetost u odnosu sa partnerom, pa su moguće nesuglasice.

Slobodne Ribe ove nedelje mogu imati dosta susreta sa osobama iz prošlosti, ali i nekim starim ljubavima, pa bi neki mogli da se odluče i da obnove vezu. Postaćete smeliji i mnogo direktniji u odnosima sa moguće mnogo mlađom osobom, ukoliko ste muškarac, ili sa veoma duhovitom, ako ste žena. Ovo vreme ćete pamtiti po romansi koja se ne zaboravlja. Mnogi će svraćati u vašu kuću, imaćete goste, naročito ako ste u srednjem životnom dobu. Ako ste mladi, ne drži vas mesto.

Puno ljubavi i sreće želi vam vaš Astronumerolog IVAN

Astronumerolog IVAN

OkO NaS – HVALA VAM ŠTO STE UZ NAS