vibe tv logo mini

MILICA PAVLOVIĆ BACILA JE OSIJEK NA KOLENA - Iako su cajke u ovom gradu "zabranjene" Milica je publiku dovela do emotivnog usijanja!(VIDEO)

Pevačica se na koncertu zahvalila osječkoj publici, a u jednom trenutku imala je intimniji trenutak sa publikom kada je sela na ivicu bine i uglas sa njima otpevala jedan od svojih najvećih hitova

Folk pevačica Milica Pavlović napunila je dvoranu Zrinjevac u Osijeku samo nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Osijeka zabranio folklorni koncert u organizaciji Hiljadarke.

Pevačica je nastupala na brucošijadu i dupke napunila gradsku kuću. Pevačica se na koncertu zahvalila Osječkoj publici, a u jednom trenutku imala je intimniji trenutak sa publikom kada je sela na ivicu bine i uglas sa njima otpevala jedan od svojih najvećih hitova.  Mladi ljudi, odnosno studenti su uglas s njom pevali brojne hitove, među kojima su "Provereno", "Tako mi i treba", "Šećeru"...

https://www.instagram.com/reel/CpCV0B6o_kR/?utm_source=ig_web_copy_link

  • "Osijek, volim te”, poručila je na svom Instagram profilu nakon nastupa.

Podsetimo, najpre je gradonačelnik Pule Filip Zoričić zabranio koncert koji je trebao biti održan 25. marta u Sportskom centru Pula jer ne voli takvu muziku. A onda je to učinio i gradonačelnik Osijeka Ivan Radić, nakon što se pročulo da će koncert biti preseljen u Osijek.

Šaljite nam vest, fotografiju ili snimak na naš dobro poznati kontakt u opisu donje slike!

OkO NaS