vibe tv logo mini

SAŠKA KARAN BRUTALNO ISPROZIVALA ZVEZDANA - Glumi mafijaša i frajera - Pevala sam mnogim kriminalcima ali nikada me nisu!(FOTO)

Pevačica Saška Karan gostovala je kod Ivana Gajića u Pulsu Srbije gde se dotakla ovog skandaloznog para koji već nedeljama trese rijaliti.

 - Nije mi jasna Ana. Ona je čak i pokušala da se pomiri sa Zvezdanom. Imala je prvog muža kriminalca, onda se razvela pa našla normalnog čoveka i onda posle njega opet našla kriminalca. Znači ženo ti tražiš mangupa, e pa sad vidi kako ti to izgleda. Ali opet negde sam više na njenoj strani, jer je Zvezdan gađao sa prasećom glavom. Pa jel se ponaša tako jedan normalan dečko i kavaljer - rekla je pevačica i dodala:

Foto: Printscreen

- Pevala sam mnogim kriminalcima i mangupima, od onih najviših do onih najnižih. Međutim, nikada nisam imala problem već su me štitili. Ali to su pravi mangupi koji su kavaljeri, jednostavno gospoda. Ali zavisi od tebe kako se ponašaš. Ona umesto što mu je mamu maminu uzduž i popreko kada ju je gađao. Ako ti to dozvoliš sasuće ti sutra kofu govana – Zaključila je Saška.

Šaljite nam vest, fotografiju ili snimak na naš dobro poznati kontakt u opisu donje slike!

OkO NaS – HVALA VAM ŠTO STE UZ NAS