vibe tv logo mini

KAD TI ĐAVO LEGNE NA GRUDI ILI SEDNE NA LEĐA tada nastaje oduzimanje vaše životne enerije i često dolazi do…!

Od iskona ljudi su se kleli, da im se ponekad u snu, u gluvo doba noći, neko strašno demonsko biće, đavo ili veštac, sklupča na grudima, krade dah i plaši ih.

Tada su obično nemoćni da se pomere. Prikaz demona ili zlih sila je toliko stvaran da se takvi snovi često zamenjuju javom, te ostaju upamćeni kao stvarna, živopisna, jeziva iskustva. Naravno ovakav ili sličan osećaj može biti i kad smo sasvim budni. Da osetimo kao dan nas nešto steže, knedla u grlu, da neko se nalazi na našim ramenu, otežano disanje, kao da nemamo dovoljno kiseonika itd.

Paraliza sna (kako su ga naučnici nazvali) može da traje nekoliko minuta, ali i nekoliko sati. Ona je vrlo neprijatna, jer je telo odsutno, paralisano, a mozak proizvodi najčešće zastrašujuće vizuelne halucinacije. One mogu biti propraćene i nizom neprijatnih efekata, umišljenih neprijatnih mirisa, bolova, teskoba…

Obuzeti strahom, mnogi su imali utisak da ih nešto guši, da im oduzima energiju. Mnogi su viđali neprirodna ružna bića, patuljke, demone, zle duhove kako im sede na grudima i crpe im životnu snagu. Iz tog jezivog iskustva nastale su mnoge legende i mitovi u mnogim kutlturama sveta.

Međutim kada imamo osećaj nedostatka kiseonika, knedlu u grlu, kad osetimo da se neko kao nalazi na našim grudima ili ramenima a mi smo sasvim budni, na to nauka nema odgovor. I na jedno i na drugo pitanje je odgovor skupa ezoterista evrope jedan i sasvim jasan.

A on glasi – Skup demona – negativne sile – negativne jake energije – energije preminilih koji su za vreme života bili loši, zli, tako se hrane TJ crpe našu zivotnu energiju. Ako osećate ovakve ili slične simptome to može značiti da neko pokušava ili već uveliko radi crnu magiju namenjenu vama.

Nemora to uvek biti umrla osoba, postoje i žive osobe koje itekako znaju da izvlače tj crpe našu pozitivnu energiju. Posle tog čina žrtva je psihički loše, oseća razne bolove i pada u aksioznost a aksioznost je u stvari još jedna tema o kojoj će mo u nekom od narednih naslova.

Astronumerolog-Ezoterista

Zoran Šumadinac

Pratite i ostanite uz portal OKO NAS jel na ovakve teme, nećete pouzdano pronaći na drugim portalima.

Šaljite nam vest, fotografiju ili snimak na naš dobro poznati kontakt u opisu donje slike!

OkO NaS