vibe tv logo mini

BILALOV MENADžER DAO SUD O NjEGOVOM RIJALITI HAREMU - Milica je sva negativna a evo kojoj Zadrugarki daje šansu!(FOTO)

Piše: S. Z.

Bilal Brajlović je nakon povratka u ''Zadrugu 6'' podigao veliku prašinu svojim ljubavnim avanturama.

Dok s jedne strane zadrugari tvrde da je sve revolt koji oseća prema Maji Marinković, on pokušava da ubedi druge da je sve deo njegove želje sa dobrom zabavom. Tokom protekle sedmice, brojne devojke našle su se u njegovoj blizini, počevši od Milice Veselinović, Ane Spasojević, a nova u tom krugu je Anita Stanojlović. Tim povodom, potal Pink.rs kontaktirao je njegovog menadžera Djenisa, kako bi prokomentarisao novonastalu situaciju.

Dženis se prvo osvrnuo da Bilalov i Miličin odnos navode zadrugara da su prekjuče u jutarnjim časovima imali intiman odnos, kao i da li mu je Bilalova potencijalna veza sa Veselinovićevom adekvatna da bi se njegov prijatelj skrasio pored jedne žene.

Milica nije devojka za njega, ima neku negativnu energiju. Zrači negativom, navijam za Aleks. Mislim da bi po njega najbolje bilo da bude sa Aleksandom - kazao je on.

Nakon što je većinski deo zadrugara istakao da je Bilalova preterana angažovanost oko žena, rezultat njegovog revolta prema Maji, on je pokušao da se ogradi i dokaže da njegovi postupci nisu rezultat toga. Tim povodom, njegov menadžer je prokomentarisao ova nagađanja.

Kad je tek izašao iz ''Zadruge'', taj je bilo emocija prema Maji, boravio je kod mene i video sam da tu nešto postiji. Sad mislim da nema nikakvog inata u njemu. Ne pati za njom, sve je to deo prošlosti - odgovrio je Djenis.

Djenis je dao svoj sud o Bilalovom odnosu sa Anom Spasojević, ali i zbližavanju sa Anitom Stanojlović.

Anita je spremna da bude sa ženom, samo jer nije u priči, nema je nigde. To je po mom mišljenju katastrofalno. Ona želi sve, da on želi, bila bi sa njim. Ana i Bilal neće biti u ozbiljnoj vezi. Moguća je kratkoročna priča, ali ništa više od toga. Previše je blaga za njega, nema vatre - poručio je on.

Šaljite nam vest, fotografiju ili snimak na naš dobro poznati kontakt u opisu donje slike!

OkO NaS – MI SMO UZ VAS!