vibe tv logo mini

BILAL OCRNEO KAJU I MARIJU A OVU ZADRUGARKU VINUO DO ZVEZDA!(VIDEO)

Piše: N. Ž.

Zadrugari imaju priliku da glasaju za tri zadrugara koji su najdobronamerniji, te je reč dobio Ivan Marinković.

Ja ću prvo da vam kažem da postoji jedna poslovica da je put do uspeha popločan dobrim namerama...Navešću prvo tri osobe za koje sam mislio da imaju dobru nameru. Prva osoba je Neca, Pecu je malo povukla ta rijaliti euforija.

Mislim da Neca ima dobre namere, ali nažalost, vidiš da te ljudi ne gledaju ozbiljno. Druga osoba koja je pokazala dobronamernost prema meni je Milica Veselinović. Kako Aleksandra nije pokazala, a ako Milica nije pokazala dobru, nije ni lošu. Treća osoba koju isto neću navesti, ali ću je staviti u taj koš je Marija Kulić. Mogu da se pokajem baš zato što je baka mog sina i moram da imam neko poštovanje. Sukobljavao sam se sa samim sobom da li da uključim ponos, možda sam zakasnio sa pokajanjem, ali eto...

Sada ću reći osobe koje su, što za kraće vreme, što do sada koje su pokazale dobronamernost. Prva osoba je Zvezdan Slavnić.

Printscreen/PinkTV

Druga osoba jeste Janjuš i naravno Matora, koja je konkretna od prvog do dana današnjeg - rekao je Ivan.

Ja imam isto jednu izreku: "Bože čuvaj me od prijatelja, od neprijatelja se sam čuvam". Pozdrav za Božu Džonsa. Često se zapitam da li je nešto ovde iz dobre namere ili iz nekih ličnih interesa. Ja sam za ovih šest meseci imala jednu tešku situaciju, kada mi je stigla ta medalja kada su bile zalepljene moje slike sa Mikicom Bojanićem.

Tada sam se uplašila kako ta moja osoba doživljava sve ovo, bilo mi je teško, to je jedini momenat kada mi nije bilo lako. Poverila sam se nekim osobama što se toga tiče, mislila sam da sam napravila dobar izbor, ali ima jedna osoba gde sam pogrešila.

Neću sada da dižem mumije iz groba. Stefan Radić Rodni je jedna osoba, smatram da nisam pogrešila. Naš odnos je zanimljiv,imamo uspone, padove, pričamo, ne pričamo, ali smatram da je dobar dečko.

Kada sam razmišljala kome da kažem i ko me neće odati, to je bio Rodni. Druga osoba je bio Neca i treća osoba je bila Sana - rekla je Miljana Popović.

Prvo mesto ide Spasojević Ani, koja je uvek tu za mene i za koju ću ja uvek biti tu. Ana, ti i ja do kraja! Drugo mesto ide devojci koja zaslužuje, Šarmen je prema svima dobronamerna. Treće mesto ide mom dobrom prijatelju, osobi koja je kvarna, koliko i dobronamerna, a to je Palčica - rekao je Bilal.

U video prilogu pogledajte detaljnije!

https://youtu.be/NiAKoznmhqU

Šaljite nam vest, fotografiju ili snimak na naš dobro poznati kontakt u opisu donje slike!

OkO NaS – SAMO ZBOG VAS!