vibe tv logo mini

GINEKOLOZI OVIH SEDAM STVARI NE PODNOSE - Žene ih redovno nesvesno rade. Poslušajte savet ginekologa!

Ginekolozi ovo ne podnose a skoro sve žene to rade kada odu na pregled.

Važno je da znate da redovni pregledi i otvoren razgovor sa specijalistom za žensko zdravlje može da vam spasi život.

Mnoge žene iz nekog neobjašnjivog razloga odlažu odlazak kod ginekologa, a time mogu i te kako da ugroze svoje zdravlje. Zato su ginekolozi odlučili da razbiju tabue i brutalno iskreno poruče ženama da nemaju čega da se stide kada dođu u ordinaciju jer su oni sve do sada videli.

Evo 5 stvari koje ginekolozi ne vole kod svojih pacijentkinja:

Oprostite, nisam se obrijala“

  • Nas ne zanima frizura. Imamo malo vremena da se skoncentrišemo na pregled i stvarno nas ne brine to što žene nisu obrijane. Pogotovo ako im nisu obrijane noge. Mi s tim nemamo veze i to je stvarno tema na koju bismo trebali trošiti dragoceno vreme.

Preskakanje pregleda zbog menstruacije

  • Menstruacija nije razlog da ne dođete na pregled. Današnji papa testovi omogućavaju test i za vreme ciklusa.

Postavljanje dijagnoze

  • Svaka žena dobro poznaje svoje telo, ali kada je reč o sekretu i drugim problemima, mnoge žene same postavljaju dijagnozu što može da ima loše posledice.

Zaboravite da pomenete lekove koje pijete

  • Nijedan ginekolog ne voli pacijentkinju koja je neodgovorna prema svom zdravlju i zaboravi da pomene taj bitan podatak.

Dolazak na pregled tek kada se javi problem

  • Neke žene kod ginekologa odlaze tek kada primete problem, a tada je često prekasno. Vrlo je važno da pacijentkinja shvati važnost redovnog pregled.

Ginekolozi uvek apeluju na dame da je ginekološki redovni pregled više nego potreban, naročito u današnje vreme kada je sve se izmaklo kontroli.

OkO NaS - MISLIMO NA VAS