vibe tv logo mini

U TOKU JE PUN MESEC U ŠKORPIJI - OVA TRI ZNAKA IMAĆE VELIKE TEŠKOĆE!

Piše: Astronumerolog – Ezoterista

Zoran Šumadinac

astrolog zoki

ASTROLOGIJA

Stigao nam je pun Mesec u Škorpiji – Evo šta nam on donosi.

Snažna iskustva, nove ideje i neočekivana otkrića.

Pun mesec donosi mnogo uzbuđenja upečatljivim ljudima. Ali čak i najmirnijim i najizbalansiranijim ljudima je teško da donose informisane odluke. Govorim vam kako da izbegnete greške i preživite pun mesec u Škorpiji bez gubitaka.

Čak i ako ste više puta primetili da vam se na punom mesecu raspoloženje menja i da na svet gledate drugačije nego u druge dane, ne treba potpuno zanemariti svoje emocije.

Pun Mesec u Škorpiji će posebno snažno uticati na predstavnike tri znaka. Ali to će takođe dati priliku svima ostalima da dobiju odgovore na mnoga pitanja koja se ranije niste usuđivali da sebi postavite.

Evo da pogledamo šta pun Mesec u Škorpiji donosi svim zodijacima.

OVAN

Osećaćete da ste spremni da preuzmete nešto ozbiljno i da se uopšte ne plašite da rizikujete da biste postigli nove ciljeve. Međutim, imajte na umu - emocionalno stanje će biti nestabilno, a raspoloženje će se uskoro promeniti. Ako se prihvatite posebno važnog i složenog projekta, brzo ćete izgubiti interesovanje za njega. Bolje je početi sa malim.

BIK

Pun mesec će vam dati odlučnost. Ovo će biti najuočljivije kada su u pitanju finansije, kupovine i transakcije. Biće manje nedoumica, više nećete želeti da upoređujete opcije dugo vremena i tražite optimalnu, više ćete verovati svom prvom utisku. Nažalost, to može dovesti do gubitaka. Stoga je bolje ne žuriti, dajte sebi vremena za razmišljanje.

BLIZANCI

Pun mesec će blagotvorno uticati na vašu sposobnost da razumete druge ljude i nađete zajednički jezik sa njima. Namere onih oko vas postaće vam jasne, a to će vam omogućiti da bez mnogo razmišljanja donosite ispravne odluke u vezi sa radom.

Полнолуние в Скорпионе 24 апреля 2024 гороскоп – что прогнозируют астрологи  | OBOZ.UA

RAK

Jake emocije mogu da vas preplave na dan punog meseca. Odluke donete ranije će izgledati pogrešne. Neki Rakovi će takođe imati tendenciju da obezvređuju sopstvena dostignuća. Glavna stvar koja se traži od vas je da ne razbijete ono što je ranije izgrađeno. Pokušajte da se smirite i sačekajte malo, vrlo brzo će slika postati manje sumorna.

LAV

Koliko god da uživate u centru pažnje, najbolje je da ostanete u senci tokom punog meseca i nekoliko dana nakon njega. Što manje ljudi zna o vašim planovima i namerama, veće su vaše šanse da ostvarite svoje planove.

DEVICA

Tokom ovog punog meseca, posebno ćete osetiti da vam je potrebna kratka pauza za ponovno pokretanje. To će vam omogućiti da shvatite šta zaista želite, koji su vam ciljevi sada najvažniji. Preporučljivo je ograničiti komunikaciju: nekoliko dana drugi mogu imati negativan uticaj na vas, bez namjere.

VAGE

Prepreke koje su se ranije činile trivijalnim mogu postati ozbiljnije i moraćete da uložite mnogo truda da ih prevaziđete. Ali najvažnija stvar koja će se od vas tražiti na punom mesecu i narednih nekoliko dana jeste spremnost da se borite protiv sopstvenih slabosti, a ne da budete vođeni njima. Vage će imati šansu da postignu mnogo ako odluče da promene uobičajenu liniju ponašanja.

ŠKORPIJA

Na dan punog meseca i ubrzo posle njega očekuju vas važna otkrića. Biće potpuno jasno šta ste ranije radili i gde ste pogrešili. Neke Škorpije će imati priliku da sustignu ranije, ali da bi to uradile moraće da deluju veoma brzo i odlučno. Pokušajte da se oslonite samo na sebe i ne očekujte podršku ni od koga.

Час близок: экстремальное полнолуние в Скорпионе ударит 27 апреля по трем  знакам - SakhalinMedia.ru

STRELAC

Na putu će vam se pojaviti neočekivane prepreke, a nisu isključena ni kašnjenja u poslovanju. Pokušajte da ne izgubite prisebnost i ne budete nervozni zbog onoga što se dešava. Sve što se od vas traži na dan punog meseca u Škorpiji je da malo sačekate, ostanete mirni i ponovo razmislite šta ćete da uradite.

JARAC

Za Jarce, pun mesec u Škorpiji može doneti mnogo uzbuđenja. Verovatno su značajne promene u oblasti ličnih odnosa. Može postati sasvim očigledno da ste pogrešili u vezi sa ljudima i da ste pogrešno procenili svoja osećanja. Važno je ostati smiren. Ako dozvolite događajima da idu svojim tokom, uskoro će postati jasno da je sve nabolje.

VODOLIJE

Dan punog meseca biće težak. Verovatno nećete moći da sprovedete neke planove i moraćete da odložite stvari koje ste očekivali. Iako ćete imati dovoljno snage da se sami nosite sa svim poteškoćama, nemojte odbiti pomoć ako vam je ponude nova poznanstva. Oni su ti koji kasnije mogu postati vaši najpouzdaniji saveznici.

RIBE

Pun mesec će vam dati nalet snage i energije. Mnoge Ribe će osetiti da su spremne da preuzmu zaista teške stvari i počnu da sprovode svoje najambicioznije planove. Znanje i iskustvo stečeno davno će se pokazati izuzetno korisnim. Zahvaljujući njima moći ćete da iskoristite mogućnosti koje će vam se otvoriti posle punog meseca.

Puno uspeha, sreće i pozitivne vibracije vam želim dragi moji.

nasi saradnici

Oko Nas