vibe tv logo mini

EMOCIONALNI HAOS - Dok Miljana plače Bebica joj pokušava objasniti pravi razlog za...!(VIDEO)

Piše: S. Z.

U toku je emisija 'Pitanja novinara'. Novinar Darko Tanasijević obavo je razgovor sa Nenadom Macanovićem Bebicom, kako bi prokomentarisao sukom Lazara Čolića Zole i Miljane Kulić.

Kako ti komentarišeš odnos Zole i Miljane? - upitao je Darko.

Danas sam joj rekao da se kloni Zole, nisam imao šta drugo da joj predložim. To bi bilo najbolje za nju. Ovoj njihovoj priči nema kraja. Najgore od svega je što je Miljana njemu pobacala stvari, a to je posledica svega što se desilo juče tokom emisije - kazao je Bebica.

Koliko si ti slab na nju? - upitao je Darko.

Darko, ja imam rasprave sa Teodorom kad Miljana dođe i poželi da razgovara sa mnom. Da joj kažem ''mrš'', onda bi se opet napravila frka. Radim ono što je najbolje i za moju vezu i za nju. Izabrao sam da sebi budem najvažniji - kazao je Bebica.

 

Da li ćeš uvek biti tu za nju? - upitao je Darko.

Rekao sam joj da Đedović porazgovara sa njom. Ne želim da pričamo, jer bi to opet ona shvatila kao nadu da ćemo se pomiriti. Ona je i moje suze shvatila kao nadu - kazao je Bebica.

Miljana misli da je još uvek voliš - dodao je Darko.

 

Ja kažem da nije tako. Darko, ja sam tokom intervjua u Šiša baru trebi rekao da se ta nominacija dogodila ranije, ja bih isto tako plakao. Svaki razgovor sa Miljanom je problem sa Teodorom. Jako je nezgodno da se postavim - kazao je Bebica.

U nastavku možete pogledati!

Miljana što sad plačeš? - upitao je Darko.

Njoj je sad najteže - istakao je Bebica.

oKo nAs