vibe tv logo mini

VAŠE EMOCIJE SU PREKINUTE ZBOG GLUPOSTI - Đedović rekao tesku istinu Janjušu i Aneli sve dok se nije umešala i Maja!(VIDEO)

Piše: M. M.

Vođa Marko Đedović delio je budžete učesnicima Elite.

Sa vama imam super odnos, jako ste mi zanimljivi i ti i Janjuš, zanimljivi i interesantni. Vaša emocija je prava i prekinuta fejk dešavanjima. Nastavićemo da se družimo, ponavljam sve više si mi zanimljiva, a što se Janjuša tiče njega godinama znam i samo prve godine nismo bili dobri - rekao je Marko i dao im velike budžete.

Matora i Ša veliki. Jako ste mi bliski i napolju se družimo, dve sličnije osobe ni majka ne bi rodila. Poslednji vam je voz da se dozovete pameti - rekao je Marko.

Hvala - zahvalili su se.

Ovog puta ću Maji dati veliki budžet, mi smo uvek u dobrim odnosima. Uvek će ti okrenuti leđa, interesantna si im dok se slikaju. Sad si mi jasna, sve mi je jasno, ja mnogo puta i ne komentarišem ovde šta ti radiš. Ti imaš dobru dušu, ali ti je brži jezik od pameti - rekao je Marko.

U nastavku možete pogledati!

Znam da me voliš i onda mi nekad bude krivo jer si jedan od retkih sa kojim volim da sednem i provodim vreme i onda se smorim i pravim sra*e. Ove godine sam sazrela - rekla je Maja.

oKo nAs – oPaSnOsT vReBa SvUdA