vibe tv logo mini

KROZ SUZE DUŠICA PROGOVORILA O OTKAZU - Odgovor na moju poruku nimalo nije bio prijatan!(FOTO)

Piše: Duca Jovanović

Dugo se spremao moj otkaz, nije to od jednom, priznala je Jakovljevićka.

Voditeljka Dušica Jakovljević napustila je Pink televiziju nakon deset godina, a sada je priznala da je to teško palo i njoj ali i drugima.

Naime, ona je sada otkrila da je imala želju da ode na kafu sa nekima i nakon rastanka, ali nije dobila pozitivan odgovor.

  • Ja sam i u poruci kada sam odlučila da odem napisala da bih volela da popijemo kafu za ovih deset lepih godina koje smo proveli zajedno, ali nije baš bio tako prijatan odgovor - rekla je voditeljka u emisiji Male stvari, pa zaplakala.

Ipak ona je priznala da je razumela odluku, jer mnogi nisu očekivali da će otići.

Dušica je napomenula još jednom da se sve dugo "kuvalo", te odluka nije doneta iznenada, ali da je ona ta koja je dala otkaz.

dusica.jpg

RODILA SAM DETE SVOM BRATU - Umesto majke sada sam mu omiljena preponosna tetka!(FOTO)

  • Napisala sam poruku u kojoj sam pored poziva na kafu, napisala i da je vreme da idem dalje, i naravno napisala sam i da sam dobila ponudu koju je nemoguće odbiti. Na celu tu poruku ja sam samo dobila, posle sat vremena, jednu reč, 'koliko?'. rekla je voditeljka sa suzaman u očima.

Dušica je dalje dodala.

  • Nijedna odluka se ne donosi preko noći, pogotovo tako važne odluke. Došao je momenat da se raziđemo. Desilo se da umesto da slavimo deset godina braka, mi smo se razveli. Ja sam poželela da odem. Kao u vezama, ne raziđete se odmah kada vam prvi put padne na pamet, nego kada se sve skupi i sklopi - istakla je Dušica i otkrila u kakvim je odnosima ostala sa Milicom i Željkom Mitrovićem.
  • Što se mene tiče u sjajnim smo odnosima. Zahvalila sam se za 10 lepih godina i saopštila da je vreme da odem. Niko se ne razilazi kada je sve sjajno. Znam da sam sebe dala 800%, celu sebe za sve ove godine – zaključila je voditeljka.

Izvor/Telegraf.rs/Pritnskrin: HypeTv

Oko Nas