vibe tv logo mini

SUZE NE PRESTAJU - Veliko kajanje Adama koji je shvatio šta je uzgubio!(VIDEO)

Piše: S. Z.

Novinar portala Pink.rs pozvao je Adama Đoganija kako bi prokomentarsao odnos sa Marijanom Šprić i Helenom FOX.

Kako se osećaš nakon prekida odnosa sa Marijanom? - uptao je Darko.

Klošarski je sve što sam uradio. Ja sebi to neću oprostiti - kazao je Adam.

Šta je uticalo na prekid osnosa sa njom? - upitao je Darko.

Njeno detinjasto ponašanje. Smatram da nije trebalo tako da postupi. Ja nikada nisma igrao rijalti, svojeglavo pristupam problemu i sve radim na svoju štetu. Moglo je da mi bude lepo, ali sam jako polupan.Nije ni upitno ko mi se dopada, Helena ili Marijana. Shvatio sam šta sam izgubo - istakao je Adam.

Nije tajna da se on meni sviđa, ali posle nekih stvari ja nemam šta da kažem. On ako ima razumevanja prema meni, onda će biti svestan zbog čega sam ovakva - kazala je Marijana,

Da li si ti primetila šta ga je udaljilo od tebe? - upitao je Darko.

Možda jeste moje detinjasto ponašanje, ali se on uveliko muvao sa Helenom, kad je meni to zamerao. Sve uzimam s rezervom. Mora malo da misli na moja osećanja. U odnosu sa Helenom je samo on kriv. Ja sam mislila da mi je ona drugarica, provodile smo vremne zajedno, a ona me je bodrila kada je Adam u pitanju. Ostala sam u šoku kada sam čula da joj se dopada - kazala je Marijana.

Ja moram da kažem da je Adam u sredu rekao da mu se Marijana dopada, u četvrtak je rekao da smo u vezi, a ja sam ga stavila na mali test. On priča istu priču njoj i meni, a meni takav muškarac ne treba. On je nju nacrnio kod mene, ali ja raztumem ako želi da bude sa njom. Njegova stvar - kazala je Helena.

U nastavku možete pogledati!

Mi smo OkO NaS – A VI ste Najbolji jer ste uz NAS