vibe tv logo mini

NIKAD NIJE BIO EMOTIVNIJI - Janjuš u suzama progovorio o svom sinu!(VIDEO)

Piše: M. M.

Učesnici Elite glasaju za tri najosećajnije osobe u Beloj kući.

Prva osoba je Aneli za koju mislim da se u početku nije snašla, ali sve što ju je zadesilo smatram je jako soećajnom. Druga osoba je Ša zbog priče koju je ispričao prvo veče kad je ušao i treća osoba je Terza koji svoje emocije ispoljava kad se napije - rekao je Munjez.

Konačno jedna lepa tema, ja sam jako osećajan vi to morate da znate i shvatite. Jedna od osećajnijih osoba koju sam u rijalitiju sreo je Bebica. On je oseajan, preosećajan. Druga osoba je moj sin Urke i ja ga mnogo volim i od mene imaš deset dana Grčku more. Treća osoba je Aneli i nju ću staviti na prvo mesto. Prvenstveno zbog ćerke, a onda zbog mene jer sam oseto da sam joj jako drag, ali je nisam zaslužio - rekao je Janjuš.

 

Po meni ta osobina može da se iskaže prema nekome ko ti je najbliži. Požgaj često pominje porodicu, drugo emsto Tijana koja pominje decu i treće mesto Slađa Lazić Bošković koja svakodnevno pominje Mileta - rekao je Slobodan.

Po meni je najemotivniji Marko Đedović jer obožava ove zadrugare i Lepi Mića zbog bazena i njegovih haubica. Šalim se, Slađa Bošković je jako emotivna i osećajna prema porodici, drugo mesto je Nenad Aleksić Ša koji je osećajan prema Vanji svojoj i drugarima i zdušno daje sve i poklanja i treće mesto je Matora. Anita zvini, ali Matora je Matora, njena osećajnost bezgranična prema Aniti i prijateljima - rekao je Lakić.

 U nastavku možete pogledati!

Ja ću navesti Ša jer je osoba koja pokazuje emocije bio to bes ili ljubavna konotacija, šta god, da li je jogurt ili elpša polovina, on ide iz krajnosti u krajnost i sažaliće se na svakoga i svakome će biti vetar u leđa i smatram da ne treba tako prema svma. Druga osoba je Uroš jer je previše osećajan, prevše, previše. On se previše vezao za neke ljude, okej ja kapiram da si zavoleo Aneli i Janjuša, ali nemoj toliko k srcu da prihvataš neke stvari. Treća osoba je Matora koja to pokazuje i u odnosu sa Anitom i u društvu - rekla je Miona.

NeĆEmo SE poTPisIVatI – vi VEć DobrO znATe KosmO