vibe tv logo mini

SVI SU NAPALI NjEGA - Lepog Miću napali sa svih strana a razlog je ovaj!(FOTO)

Voditeljka Ana Radulović je u emisiji "Narod pita" ugostila Žanu i Lepog Miću.

Pošto gost opravdano kasni, predstaviću damu. I dalje intrigira njena izjava da je u veuzi bez veze i kako vreme odmiče sigurna sam da nam nikad neće otkriti šta je to . Žana Omnia- rekla je voditeljka.

Apsolutno bih se složila za sve što si rekla. Mića je neko ko jasno zastupa sve svoje stavove kao i tamo što je radio. Smatram da ljudi ne slušaju svoje sagovornike dobro, tako da njega ko je pažljivo slušao jasno je zastupao sve što i sada - rekla je Žana.

Hvala Žana, svaka ti čast - rekao je Mića.

Mićo ko je posle Zadruge 6 zvao i rekao da si u pravu? - pitala je voditeljka

Mnogi, stvarno mnogi. Najvše me startuju deca od 15 godina da se slikamo i žene mojih godina i starije. Ja sam sa njima jako prisan, blizak - rekao je Mića.

Imali smo prilike da gledamo godinama kako brzo plaete, da li je tako i na ulici kad Vas neko iznervira? - pitala je gledateljka

Ne, ne, ja ovde učestvujem u emisiji. Ulica je drugo. Stariej žene umeju da mi upute kritike, ali nemam problem sa tim - rekao je Mića.

Što se tiče vašeg poslednjeg gostovanja, Žana za tebe su bili razni komentari, najviše da nisi dozvolila Marku da priča. Da li je bilo nekih nesuglasica nakon emisije? - pitala je voditeljka

Naravno da imamo različito mišljenje i neke rasprave kao i svaki par, u gomili slučajeva se ne slažemo ali različita mišljenja mogu biti i dobra. Dobre su i pozitivne i negativne kritike, navikla sam na to. Ja sam rekla da ću u tom odnosu biti dok mi je dobro, kad ne bude prekinuću taj odnos - rekla je Žana.

Šta ćemo ako Marku nije dobro? - pitao je Mića

Ne, Marku je dobro, da nije ja bih znala. U tom slučaju bih čak i prekinula odnos jer ne želim da pored mene nekome ne bude dobro - rekla je Žana.

Izvor/Pink.rs

OkO NaS