vibe tv logo mini

SVI OSTALI BEZ REČI - Lepa Brena se odrekla javno sina - Ne želim ga videti više!(FOTO)

Odjeknula vest poput atomske bombe!

Opšte je poznato da je najstariji sin Lepe Brene 2017. godine doneo odluku da krene renomiranim muzičkim stopama svoje majke.

Publika je toplo prihvatila njegove pesme, obasipajući ga pohvalnim kritikama koje su ga lansirale u obećavajuću karijeru.

Nakon koncerta 2020. godine, Stefan je neočekivano otišao sa bine, ostavljajući publiku zbunjenu motivima njegovog iznenadnog odlaska. Enigma oko ovog incidenta ostala je nerazjašnjena do danas.

Te godine je angažovao pravnog savetnika kako bi preneo svoje namere da se odvoji od javnog života, nakon čega je otišao iz domaćinstva Živojinović da bi vodio život u samoći. Tokom ovog perioda tranzicije, Brena je nepokolebljivo stajala uz njega, nudeći nepokolebljivu podršku njegovim izborima.

 STEFAN ŽIVOJINOVIĆ POKAZAO KOLIKO JE SNAŽAN: Potez koji je napravio je sve  ostavio u ČUDU! (FOTO)

  • Tokom partije tenisa, došao je do trenutka kada je izrazio svoju sklonost da prestane pevati i čeznuo za društvom klavira kako bi serenadao svoje najdublje biće. Ispunili smo mu želju i po završetku studija vratio se kući da se prepusti umetnosti sviranja –Izjavila je Brena svojevremeno.

Svojom nepokolebljivom posvećenošću i izuzetnim talentom, uložio je ogroman trud u samousavršavanje, prepoznajući vitalni značaj ovih kvaliteta. Ali Brena tvrdi kako je nezadovoljna njegovim odabirom i jasno mu stavila do znanja, da ga vice neće podržavati u njegovim promenljivim namerama.

Izvor/Zanimljivosti

OKO NAS