vibe tv logo mini

RIBE – Veliki mesečni horoskop za oktobar 2022. – Predstoji vam uspeh na ovom polju !(VIDEO)

Posao

U prvom dela meseca se potrudite da uradite sve ono što je u vašoj moći, jer možete izbiti u prvi plan. Ribe će uspeti da se u ovom mesecu izbore za neke pozicije ili projekte koje dugo priželjkuju. Takođe možete dobiti ponudu za dodatan posao koji u prvi plan stavlja vaše talente, sposobnosti i komunikacije. Vodite računa kada su investicije u pitanju, a pripremite se da može doći i do odlaganja kada je naplata potraživanja u pitanju. Računajte na nešto lošije odnose sa saradnicima tokom treće dekade meseca. Ukoliko imate privatan posao on se može poboljšati. Nemojte trošiti više nego što je potrebno koliko god da vam se situacija čini boljom nego do sada.

Ljubav

U prvom delu meseca kod vas je naročito naglašena emotivnost i potreba da vaše emotivne relacije budu stabilne i se u njima osećate sigurno, zaštićeno, voljeno. Partner će se, na svoj način, truditi da vam izađe u susret i pruži vam svu pažnju koju zaslužujete. Koliko ćete vi biti zadovoljni, to je već druga stvar, ali nećete moći da poreknete da se sve između vas dvoje odvija prilično korektno. U drugom delu meseca voljena osoba je više okrenuta sebi, što vam i neće naročito prijati. Druga strana će doduše, pokazivati i dalje pažnju, ali to će biti daleko od onoga što je vama potrebno, što može povremeno dovoditi do rasprava, naročito tokom treće dekade. Konkretno u tom periodu, nemojte se baš inatiti, jer to može dovesti do prilično burnih svađa. Ukoliko ste slobodni, očekujte ozbiljniji kontakt sa bivšim emotivnim partnerom. Ako pretenzija prema prošlosti nemate i želite nešto potpuno novo, onda obratite pažnju na neke osobe sa posla, odatle može da dođe zanimljiva emotivna veza.

Zdravlje

Ono na šta biste trebali da obratite pažnju jeste ishrana, i počnite da razmišljate o promenama u životnim navikama. Usvojite one koje su dobre po vas, a nekih se konačno odrecite za sva vremena.

Vašu detaljniju astro prognozu pogledajte na postavljenom linku!

https://youtu.be/OE5XgPBPCdE

Posetite zvanični sajt ovog vrhunskog astronumerologa i ezoteriste.

https://www.zokisumadinac.online/astrologija.html

Vaš Astronumerolog-ezoterista

Zoran Šumadinac

OkO NaS