vibe tv logo mini

DA LI STE VI JEDAN OD OVA TRI NAJHARIZMATIČNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA?

Jeste li se ikad susreli s nekom osobom kojoj niste mogli odoleti, koja je odmah privukla vašu pažnju?

Verovatno jeste. Svi smo u životu naleteli na pojedince čija je harizma bila takva da su nas na prvu osvojili duhovitošću, šarmom i osobnošću.

Astrolozi posebno izdvajaju ova tri zodijaka.

BIK

Moćni Bik je jedan od najmoćnijih i najdominantnijih znakova zodijaka. Bikovi znaju šta žele i kako to dobiti. Tvrdoglavi su, odlučni, uporni i ne prihvaćaju ne kao odgovor.

Njihova odlučano ne prolazi neprimećeno. Sposobnost da pod svaku cenu ostvare snove je fascinantna osobina, a s druge strane dobrodušnost i opuštena strana Bikova takođe čine bitan deo njihove posebnosti i sposobnosti da oko sebe okupljaju ljude.

LAV

Kada je u pitanju utIcaj na druge, Lavovi tu nemaju konkurenciju. Iako na početku mogu izgledati zastrašujuće i arogantno, u nekom trenutku retki će se moći odupreti njihovoj snažnoj harizmi.

Gde god da se pojave, Lavovi će naći način kako da se istaknu kao harizmatični i moćni ljudi koji okupljaju gomile oko sebe.

ŠKORPIJE

Retki su Škorpioni koji nemaju intenzivan pogled zbog kojeg ih ljudi, kada uđu u sobu, primećuju, hteli oni to ili ne. Osobe rođene u znaku Škorpiona ponekad će možda zastrašiti druge svojom prisutnošću, ali istovremno oni su moćni i predani vođe, harizmatične osobe koje je teško neprimetiti i zaustaviti jednom kada nešto naume.

Imaju moć da očaraju druge bez previše truda, čak i kada to ne žele.

Astrolozi regiona

OKO NAS