vibe tv logo mini

VAŠ DNEVNI HOROSKPOP ZA PRVI DAN NOVE RADNE SEDMICE 23.05.- BLIZANCI čuvajte dokumenta i novac a DEVICAMA sledi!

Dnevni horoskop za 23. 05. 2022. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

Tražili ste nečiju pomoć. Ta osoba ne pomaže dovoljno koliko vama treba, već čini kontra. Niste usluženi kako treba, pa će vam to smetati za dalji rad.

Slobodni Ovan imaće neku vezu koja nije baš dobra. Vaš partner je samoživ, nema nežnosti, pažnje. To je jako loše za zajednicu.

Naporni posao vas previše iscrpljuje.

BIK

Ne gubite vreme sa poslovnim partnerima koji nisu za vas. Smeta vam tuđa površnost. Kad bolje razmislite, bolje je raditi sam nego sa nekim ko nema smisla za to.

Nikako da se odlučite za samoću. Mnogo ste se opustili. Pustite da vam ljubav uđe u dom, u srce.

Kontrolišite nervozu.

BLIZANCI

Čuvajte dokumenta posebno ako idete u inostranstvo. Takođe, malo trošite. Obratite pažnju na okolinu.

Sve što se dogodi poželećete da podelite sa drugima. Partner sa kojim živite vas jako voli i njemu dugujete dosta toga.

Pritisak varira.

RAK

Poslovne aktivnosti potrebno je svesti na razumnu meru. Mnogo radite i sve vam se okreće oko posla. Stanite, jer morate biti umereni.

Imate predispozicije za nova iskušenja, poznanstva, ali isto tako i velike izazove. Ovo se posebno odnosi na one Rakove u braku.

Ukoliko osećate malaksalost, javite se doktoru.

LAV

Morate da se stabilizujete ukoliko želite da napredujete. Težak dan vam predstoji.

Vi ste dovoljno šarmantni da voljena osoba zaboravi na druge. Stalno ste u nekim sumnjama prema voljenoj osobi, a nemate razloga.

Osetljiv digestivni trakt.

DEVICA

Novac ulažete u mali privatan biznis. Dobar dan za novi početak, šta god da radite. Ako sarađujete sa Lavom možete očekivati puno toga od posla.

Sa partnerom zbog finansijskog statusa možete upadati u raspravu. Obično su vam u tim trenucima svi drugi krivi.

Nećete patiti od nervoze tokom dana.

VAGA

Toleranciju i strpljenje morate da forsirate, na taj način funkcionišete. Ako to za vas nije bitno onda ćete imati velikh problema sa saradnicima.

Volite da se zaljubite, da pored sebe imate idealnog partnera, tako da ste uvek u potrazi za ljubavlju.

Čuvajte kičmu.

ŠKORPIJA

Novac vam je potreban, ali ne možete da zaradite brzo. Ne bi bilo loše da se bavite uslugama poput poslova kao ugostitelj, trgovac.

Škorpije koje nemaju neku stabilnost mogu da očekuju bolji provod. Volite dobro društvo, hranu, piće...

Za danas nemate većih problema.

STRELAC

Razmišljate o novom poslovnom projektu, niste opušteni. Često vam je teško da se posvetite saradnicima jer su vam misli okrenute samo svom poslu. Povlačite se.

Emotivno ćete biti pritisnuti od strane Škorpije koja je uporna, ne ostavlja vas na miru, šalje vam poruke, mejlove, a vas sve to negde nervira.

Stres pred vama.

JARAC

Većina Jarčeva nema problem ni sa novcem ni sa poslom. Vi imate problem što imate previše posla, ali ambicioznost je nešto što krasi vaš znak.

Važno je biti iskren i realan i priznati šta se zapravo dešava u vašoj duši i srcu. Želite brak po svaku cenu, želite decu i dok to ne ostvarite niste mirni.

Bolje se osećate.

VODOLIJA

Postavlja se pitanje dokle će da traje vaš hladan stav prema drugima. Nisu naučili saradnici da stojite mirno bez nekog većeg angažovanja.

Volite situacije koje su neobične. Volite razne ljubavi, tipa velika razlika u godima. Volite da iritirate tradicionalnu okolinu.

Osetljiv grudni koš.

RIBE

Ribe koje rade u državnim ustanovama osećaju dosadu. Potrebno vam je više dinamike, zanimljivijeg rada. Možda ostvarite to uz jednu Vagu.

Emotivno ste vezani za nekog sa kim ste dugo bili i raskinuli na težak način. Svakako vam je preporuka da ne živite iluziju. Idite dalje u nove ljubavi.

 Dobro se osećate.

OKO NAS