vibe tv logo mini

VAŠ DNEVNI HOROSKOP ZA 05. 05. 2022 - Lavove čeka jako naporan dan dok OVA dva znaka mogu da se opuste i uživaju!

Veliki topao pozdrav od nas za vas. Uživajte u vašem današnjem horoskopu!

OVAN

Današnji dan odgovara onim strastvenim tipovima vašeg znaka koji su spremni da se nađu drugima u nevolji. Ako vaš posao ima ikakve veze sa umetnošću, možete očekivati u večernjim satima susret sa nekim vatrenim znakom koji će vam ponuditi dobar posao. Moguća izvesna tenzija u radu sa vodenim znacima.

Verujete da biste mogli naći način kako da se dogovorite sa nekim Strelcem, Vagom ili Blizancima u vezi sa načinom života ili sa nastavkom veze. Pokušaćete da date na znanje stalnom parneru da može da po mnogim pitanjima računa na vas.

BIK

Očekujete poziv od Raka ili Lava u vezi sa nastavkom saradnje koja bi mogla da vam donese dobar profit. Možete imati brojne razgovore sa osobama koje žive u inostrasntvu i neke od njih će vam ponuditi zajedničku saradnju. Imate način kako da se dogovorite sa Vodolijom, Blizancima ili Devicom oko nastavka saradnje.

Može se dogoditi da upoznate izrazito atraktivnu osobu koja se verovatno bavi sportom ili umetnošću ili koja često putuje. Ne odustajte od svojih planova samo zato što vas neko stalno demorališe svojom kritikom. Budite realniji kada su u pitanju jedan Strelac ili Ribe.

 BLIZANCI

Verujete da imate veliki utiaj na druge i bićete spremni da se maksimalno angažujete na poslu koji bi mogao da vam donese satisfkaciju. Nekome je stalo da vas uveri u svoje dobre namere, moguće da se radi o Škorpiji ili Devici. Očekuju vas veliki izdaci ali i mogućnost dobitka.

Skoro ništa vam ne ide od ruke kada je ljubavni život u pitanju ali vi ipak imate veli uticaj na partnera i pokušaćete da mu date na znanje da bi trebalo da u nečemu veoma bitnom bude popustljiv prema vama. Osećate se dobro u društvu jedne Vage ili Vodolije.

RAK

Spremni ste da se maksimalno posvetite nečemu što je za vas veoma inspirativno, moguće da se radi o poslu za koju je potrebno da imate jaku intuiciju ili neki poseban talenat. Dobićete vest od jednog Lava, Ovna ili neke Vodolije koja bi mogla da vam pomogne u vezi se novim poslom.

Niste u stanju da budete stalno u dobrom raspoloženju i tokom dana sve do kasno uveče bićete verovatno napeti i neraspoloženi jer nećete moći lako da izađete nakraj sa nekim Blizancem ili Devicom.

LAV

Naporan dan, naročito ako budete morali da pravite veće troškove nego što ste predvideli ili očekivali. Rođeni početkom znaka mogu dobiti podršku od jednog Jarca koji im je mnogo toga obećao u poslednje vreme, moguće put u inostranstvo. Moguć dogovor sa Bikom ili Ovnom.

Uspećete da organizujete izlazak ili neki provod gde možete sresti nekoga koga površno poznajete ili nekoga ko će vam se svideti na prvi pogled. Bilo bi dobro da budete mnogo realniji u pogledu svojih očekivanja. Dopada vam se ideja o izlasku u veće društvo.

 DEVICA

Danas na vas nešto može da deluje iritirajuće i čini vas nestrpljivim kada su u pitanju partnerski odnosi, kako poslovni tako i ljubavni. Jedan Ovan vas može lako ubediti da radite za njega, naročito ako ste avgustovska Devica. Dobićete poziv od jednog Jarca da nastavite saradnju.

Možete biti prilično iznenađeni reakcijom jednog Raka ili Bika na nešto što ćete reći ili na neki vaš postpuka kome vi ne pridajete mnogo važnosti. Pokušajte da nađete najbolji način kako da se pomirite sa osobom koja vam je draga.

 VAGA

Današnji dan vam donosi dobre mogućnosti za zaradu. Trudite se da vas niko preterano ne opterećuje svojim brigama ali u stvari naći ćete se u nevolji i onima koji to nisu naročito zaslužili. Dobijate poziv za saradnju od Jarca.

Ne uspevate da pridobijete naklonost jednog Strelca sa kojim biste mogli naći zajednički jezik i po pitanju posla. Ako često mislite na osobu sa kojom ste nekada radili zajedno, bilo bi dobro da joj to date na znanje.

ŠKORPIJA

Povoljan dan za one koji žele da obnove saradnju ili prijateljski odnos sa nekim ko im je nekada bio veoma značajan. Dobro će vam doći razgovor sa Ovnom, Rakom ili Lavom koji vas dobro poznaju. Možete očekivati vest o novcu. Pokušavate da se dogovorite oko novca sa Vodolijom.

Ako budete u situaciji da morate nekome da se pravdate, nemojte to činiti jer ćete se posle toga loše osećati. Moguće da će vas neki Rak ili Bik naterati da razmislite o svojim postupcima ali vam to neće odgovarati jer niste skloni sagledavanju samog sebe.

STRELAC

Imate mnogo obaveza ali ne i strpljenja za one koji vole da vam kontriraju. Ako ste u prilici da promenite posao ili da razgovarate o novom radnom mestu, možete postaviti uslove koje će druga strana rado prihvatiti naročito ako se radi o jednom Lavu. Dobijate priliku da se sretnete sa uglednom osobom.

Verujete da će vam se javiti osoba na koju intenzivno mislite poslednjih dana. Ako imate ikakvo osećanje griže savesti, bilo bi najbolje da ga se rešite razgovorom sa osobom zbog koje se tako osećate čak iako prema njoj nemate nikakvih više emocija.

  JARAC

Rođeni početkom znaka očekuju da im se javi neko s kim su inače nameravali da započnu saradnju. Ako vam se javi jedan Lav, imajte strpljenja za njega jer će vam predložiti interesantan posao koji bi mogao da vam donese dobru zaradu. Moguća vest o putu u inostranstvo.

Spremni ste da se prilagodite nekim novim okolnostima u vezi koje nisu tako loše ali vi niste spremni da popustite pred zahtevima vaše partnerke koja je veoma posesivna. Nemojte pokazivati otvoreno ljubomoru. Dobijate poziv od Bika.

VODOLIJA

Privlači vas posao u medijima ili u nekoj velikoj firmi u okviru koje biste mogli brzo da napredujete. Veza sa Jarcem ili Škorpijom donosi vam dobro, naročito kada je u pitanju stabilizacija finansijskog stanja. Moguća vest od jednog Bika koji posluje sa strancima i veoma je uspešan u tome.

Ako ste slobodni, imate potrebu za stabilnom vezom sa nekim ko će vam u svakom pogledu mnogo značiti. Međutim, mogli biste upoznati baš nekog potpuno drugačijeg ko će vam ipak po mnogo čemu odgovarai. Moguć je susret na putu sa osobom koja je veoma dinamična.

RIBE

Možete imati veliki uspeh u radu sa Škorpijama ili osobama koje žive u inostranstvu. Delimično se slažete sa jednim Rakom oko nečeg bitnog ustvari želečete da ga ubedite da treba da popusti oko nečega oko čega se često raspravljate. Moguć poslovni susret od koga ćete mnogo očekivati. Verujete u lojalnost jedne Vodolije.

Imate potrebu za promenom ali ako vam se dopadaju Bik ili Škorpija, verovatno nećete odoleti njihovom šarmu. Moguć je susret negde na putu ili na poslovnom sastanku sa jednom izrazito atraktivnom osobom.

OKO NAS