vibe tv logo mini

DNEVNI HOROSKOP ZA 06. 05. 2022 - Ovnovima sledi napetost i nepovoljan dan a OVAJ znak može očekivati poziv koji će mu promeniti život!

Danas je Sveti Georgije jedan jako veliki praznik. Pročitajte horoskop pa pravac na ribu i vino!

OVAN

Verujete da ćete taktičnošću postići ono što hoćete. Neko vas može nadmudriti ali vi ćete mu verovatno oprostiti ili ćete se ponašati kao da vam je svejedno. U stvari to neće biti slučaj. Možete biti i te kako ljuti što stvari dobijaju onaj tok koji vi niste želeli. Jedan Rak, Jarac ili Strelac mogu biti veoma naporni kao saradnici.

Imate mogućnost da se dogovorite sa jednim Rakom oko nečega o čemu ste već pričali a odnosi se na zajedničko putovanje ili neki zajednički posao koji treba da započnete. Moguće da će vam se javiti neki drugi Ovan ili neki Lav da bise se sreli.

BIK

Trudite se da budete dobro obavešteni kada su u pitanju finansije i verovatno ćete želeti da date na znanje svima da niko ne može da vam nameće svoju volju ili da vam servira informacije koje nisu tačne. Jedna osoba planira da vam napravu neku manju pakost, zato pazite šta kome pričate i šta o kome pričate, može se okrenuti protiv vas.

Povoljan dan za tipične predstavnike vašeg znaka koji vole da izlaze koji vam donosi dogovor sa nekim ko vam se udvara na poslu. Niste spremni da napravite nikakve ustupke, ukoliko ste u dužoj vezi ili braku sa Vodolijom ili Ovnom.

BLIZANCI

Veoma ste plemeniti i spremni da pređete preko mnogo čega samo da bi se situacija odvijala kako ste vi želeli ili kao ste planirali. Mnogo toga još uvek ne dobija onaj tok koji biste želeli. Vaša karijera je prilično uzdrmana jer ste se vi prilično demoralisali činjenicom da ne možete mnogo da uradite u sadašnjim okolnostima, naročito ne da napravite promenu.

Dan bi mogao biti veoma lep i za zaljubljene, i za one koji su u tajnoj vezi, naročito u večernjim satima. Ako ste na početku veze, verovatno ste oduševljeni osobom koja vam je draga. Osećate se sposobnim da zavedete jednog Ovna ili neku Vagu kojima se dopadate.

 RAK

Možete mnogo da uradite na polju karijere ili dogovora o novom poslu sa strancima a to vam je bio cilj. Mnogo toga je do vas a vi niste sigurni kako da se postavite u situaciji u kojoj se osečate kao da ste između dve vatre.

Danas imate potrebu za sadržajnom vezom sa umetnikom, lekarom ili da imate sklonost za vezama u tajnosti. Moguć je poziv od vama bliske osobe koja često službeno putuje u inostranstvo. Moguća je tajna veza ili ste veoma opterećeni nekim događajima iz prošlosti kada se niste posatvili kako treba.

LAV

   Trudite se da niko ne primeti da ste u stvari veoma zainteresovani za jednu novu ponudu u okviru koje vidite izlaz iz problema. Niste ni svesni do koje mere se neko brine zbog vas, naročito ako ste mladi. Bik, Jarac, Ribe, to su znaci koji pokušavaju da vam pomognu a vi ne dozvoljavate da vam niko od bližnjih da bilo savet bilo da vam uputi kritiku.

Imate mogućnost da se sretnete sa Vodolijom, Rakom ili Vagom u nekom većem društvu, moguće na nekom koncertu. Nemojte biti previše nametljivi, bez obzira da li se radi o stalnom partneru, ili o nekom koga ste tek upoznali. Nečim ste nezadovoljni i to jasno dajete partneru na znanje.

DEVICA

Spremni ste da se uključite u neke nove poslove, ali uglavnom posredstvom jednog Strelca. Neko će vas posetiti ko bi mogao da vam da sjajne ideje u vezi sa poslom u inostranstvu. Ne bi trebalo da se previše nervirate ako vaši ukućani budu previše zahtevni.

Ako dobijete poziv da se vidite sa nekim koga dugo niste imali prilike da sretnete, naročito negde na putu, najverovatnije ćete biti oduševljeni pozivom koji će nakon toga uslediti. Nalazite se u prilično napornom periodu za ljubav, ali budite strpljivi.

  VAGA

   Dobro ste raspoloženi za druženje sa onima koje dugo niste videli. Razmišljate o karijeri i o proširenju porodice. Pazite da ne napravite loš poslovni potez pod uticajem neke osobe za koju ste naročito emotivno vezani. Moguće a se radi o nekom Blizancu ili Devici.

Jedan od boljih dana, u toku kojih druženje sa vazdušnim i vatrenim znacima, koje poznajete preko posla, naročito sa jednom Vodolijom, mogu doneti satisfakciju. Imate veliku potrebu da date na znanje kako se osećate, i da želite malo sadržajniji društveni život. Večernji sati donose manju raspravu sa partnerom.

ŠKORPIJA

Dan vam donosi nove mogućnosti za napredovanje u domenu marketinga ili poslova koji bi mogli da vam se veoma lepo isplate. Bliska rođaka koja ima veze takođe sa strancima može vam doneti neke nove poslove koji se odnose na ulaganje novca pod dobrim uslovima. Stidljivi ste i nedovoljno sigurni u sebe.

 Možete biti nervozni, nestrpljivi i nespremni da prihvatite sugestije partnera u vezi sa vašim poslom. Dopada vam se ambiciozna osoba, koja radi u medijima, ili sa strancima. Ako ste slobodni, a mislite na jednu Ribu, nemojte oklevati da je pozovete.

 STRELAC

Ovo bi mogao biti veoma značajan dan za većinu. Trebali biste nači način kako da sa nekim ponovo uspostavite dobru komunikaciju. Pazite da ne donesete pogrešnu odluku. Ako vam se dopada ideja o poslu sa Vodolijom, naći ćete zajednički jezik veoma lako.

Dan vam može doneti neku romansu na poslu sa osobom u koju imate veliko poverenje po mnogim pitanjima ali verovatno nećete biti baš spremni da joj u svemu popustite. Trudite se da nađete najbolji način da ubedite Lava da treba da vam pruže još jednu šansu.

JARAC

Prilično ste nervozni jer vam ne polazi lako za rukom da uradite ono što biste želeli i svesni ste da morate da napravite neku vrstu kompromisa ako želite da budete uspešni u onome što radite. Nemojte ulaziti nepromišljeno u razgovor ili polemiku sa nekim kome lako polazi za rukom da vas iritira.

Pokušavate da svoj optimizam prenesete i na partnera. Ako ste u vezi sa Bikom ili Rakom, savršeno vas razume, ali ne Bik ili Lav, mogu vam postavljati uslove koje nećete moći da ispunite.

VODOLIJA

Spremni ste da se pozabavite sobom i svojim kreativnim sposobnostima. Ako se ne osećate sjajno, razlog za to je unutrašnji bunt koji osećate zbog nemogućnosti da sprovedete u delo ono što želite, bar ne za sada.

Naporan dan za većinu neprilagodljivih predstavnika vašeg znaka, jer negativno utiče na vaše nervno stanje ako ste inače nezadovoljni svojom vezom ili ponašanjem vašeg partnera. Imate potrebu da se raspravljate, što partner neće prihvatiti, a u većem društvu možete prouzrokovati raspravu. Pre podne moguć prijatan susret.

RIBE

Ako imate mnogo nezavršenih obaveza, nemojte očekivati od drugih da vas razumeju, na vama je da se postavite drugačije. Lakše uspostavljate kontakt sa onima koje prvi put susrećete nego sa osobama sa kojima ste bliski. Osećate odbojnost prema saradniku koji se ponaša nadmeno.

Okruženi ste onima koji vas vole i razumeju, koji su spremni da vas podrže u vezi sa vašim odlukama, ne samo kada se radi o ljubavnom već i profesionalnom životu. U večernjim satima možete biti prilično opterećeni nekim temama koje se tiču vašeg ličnog života.

OKO NAS