vibe tv logo mini

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. 05. 2023 - OVAN uživa u emocijama a OVAJ znak podvlači crtu!

Kišan i vetrovit dan pred nama. A da vidimo da li planete su nam dodelile nešto lepše.

OVAN

Približno istim, a možda i još jačim tempom većina Ovnova trebalo bi da započne novu radnu sedmicu, sa pomalo nestrpljivom željom da preuzme apsolutno lidersku ulogu.

Obratite pažnju na stomak.

BIK

Dan kakav se samo poželeti može za bezmalo sve pozitivne aktivnosti u sferi ljubavnih dešavanja. Povedite računa o rasipanju pažnje i energije na više strana.

Odlično.

BLIZANCI

Početak radne sedmice tipični Blizanci dočekuju sa dobrom energijom i izraženom motivacijom u pristupu profesionalnim obavezama. Samo napred.

Odvojite dovoljno vremena i za dešavanja u sferi ljubavi. Tipičnim predstavnicima ovog znaka danas bi mogao da se dogodi iznenađujuće pozitivan scenario.

Napetost i stres

RAK

Nije loš radni dan za Rakove, prvenstveno one koji se budu pridržavali plana i bavili se najvažnijim profesionalnim zadacima pre svega. Nemojte žuriti.

Nemojte zanemariti sitnice i obećanja koja ste dali voljenoj osobi, značiće mnogo taj fini gest i znak pažnje.

Odlično.

LAV

Mnogi Lavovi imaće danas odlične uslove za profesionalni napredak, pa se očekuje da se maksimalno posvetite cilju uz ono neizostavno nametanje sopstvenih stavova.

Uživajte u pažnji koja vam može pristizati sa više strana od interesantnih, simpatičnih osoba.

Vrlo dobro.

DEVICE

Vrlo dobra astrološka klima daje Devicama dobru osnovu da tokom ovog dana sprovedu svoje zamisli u delo, i tako sve bitne detalje zadrže pod kontrolom.

Što se tiče dešavanja na ljubavnom polju danas nije realno očekivati krupnije pomake u odnosu na stanje iz prethodnog perioda.

Odlično.

VAGE

 Vage bi valjalo maksimalno da iskoriste ovaj dan, kako bi što bolje prezentovale neku od novih ideja ili poslovnih projekata.

Povoljne su okolnosti za fine razgovore i eventualno koketiranje, ali bez velikih očekivanja, što će vam donekle i odgovarati.

Odlično.

ŠKORPIJE

Posao dogovorenih planova, najtipičnije Škorpije trebalo bi da dočekaju spremne i iskoriste maksimalnonadolazeći pozitivni profesionalni talas za bitniji napredak.

Ukoliko želite da uneste dinamiku u postojeći ljubavni život, preuzmite inicijativu i napravite prvi korak.

Napetost i stres

STRELAC

Užurbanost bi mogla da prati većinu Strelčeva praktično celog dana. Obratite pažnju na sitne izmene plana ili dogovora, da kasnije ne bude većih komplikacija.

Niste sigurni da li želite bilo šta da menjate u ovom trenutku na emotivnom planu.

Bez značajnijih upozorenja.

JARAC

Dan za podvlačenje crte i najavu novog ciklusa na polju profesionalnih dešavanja, mogao bi se naći pred najtipičnijim predstavnicima Jarčeva ovog ponedeljka.

Fokusirajte se pre svega na prilagođavanje voljenoj osobi samo tako ćete osigurati stabilan i kvalitetan odnos.

Vrlo dobro se osećate

VODOLIJA

Motivacija i radni elan danas su na pristojnom nivou, ali manje probleme u realizaciji poslovnih ciljeva mogli bi doneti potencijalni manji nesporazumi sa nadređenim osobama.

Nova poznanstva moguća su danas, samo bi vaša pažnja i energija mogli biti usmereni na drugu stranu.

Odlično.

RIBE

Poželjno je da budete oprezni na startu ove radne sedmice, prvenstveno prilikom dogovaranja i prihvatanja novih profesionalnih obaveza. Ne preuzimajte na sebe prevelik teret bez preke potrebe.

Neočekivani poziv, ili susret sa simpatijom iz prošlosti mogao bi da vam u velikoj zagolica maštu i evocira uspomene.

Moguće variranje krvnog pritiska.

Šaljite nam vest, fotografiju ili snimak na naš dobro poznati kontakt u opisu donje slike!

OkO NaS – MI SMO UZ VAS