vibe tv logo mini

OPŠTI LjUBAVNI HOROSKOP DO 29. 01. 2023 - OVA DVA zodijaka očekuje emotivni brodolom!

Planete su se baš više nego razigrale ove nedelje. Tako da će ovo biti burna nedelja!

OVAN

Veoma burna sedmica, sa mnogo događanja i susreta. Zauzeti sa partnerom pokušavaju da reše stare probleme, ali nekima to može predstavljati problem i neće se najbolje snalaziti u emotivnoj vezi. Ako ste duže u vezi, a to vam je neostvarena želja, ne čekajte, nego idite kod matičara i zakažite venčanje. Ako ste već u braku, pokušavate da delujete pomirljivo, ali malo ko to primećuje. Uglavnom vam zameraju da niste nikada kod kuće.

Da biste bili srećni i zadovoljni treba da mnogo vremena provodite sa partnerom i osećaćete se bolje. Ipak, vodite računa o tome da vam sve brzo dosadi, pa malo vremena posvetite i svom društvu. Tako će i vaša ljubavna veza biti bolja. Slobodni Ovnovi će ove nedelje biti spremni za nove izazove i puni optimizma pokušavaće da ostvare nove kontakte. Poznanstva su najčešća preko prijatelja.

BIK

Zauzeti Bikovi će biti otvoreniji za rešavanje problema, ali partner može biti nespreman za kompromis. Osećate nesigurnost u vezi, iako se ništa konkretno ne dešava. Da li je sumnja u partnera realna ili je to proizvod vaše unutrašnje nesigurnsoti. Sačekajte malo pa ćete sami znati odgovor na ovo pitanje.

Ako ste dugo u vezi, verovatno vodite krajnje praktične razgovore o nekim temama koje se tiču vaše zajednič ke budućnosti, bez obzira na to da li planirate brak, kupovinu nekretnine, ili na neki drugi način tražite rešenje kako da što češće budete zajedno. Slobodni Bikovi će ove nedelje najbolje da se provedu ako se budu više družili sa prijateljima. Tako mogu upoznati nove i zanimljive ljude, ali se nekima ljubavna prošlost može vratiti i ponovo oživeti.

BLIZANCI

Kod zauzetih, odnos sa partnerom zahtevaće više obostranog prilagođavanja. Zamerate partneru da je previše okupiran poslovnim obavezama i da nema dovoljno vremena za vas. To ne bi trebalo da vas peviše brine, jer sve što radi i vi osetite na najpozitivniji način u svakom pogledu. Predstoji zajednički izlazak. Volite mir svog doma, ali ne i kućne obaveze, ali ćete ove sedmice biti neuobičajeno aktivni i preduzimljivi u tom pogledu.

Slobodni Bliznaci ove nedelje deluju neodlučno i mogu odabrati da pobegnu u svet mašte i nerealnih želja. Neka emotivna situacija može im delovati ili bolje ili gore nego što jeste. Važnije odluke trebalo bi da pričekaju. Još uvek se niste odlučili koja od dve osobe je ona prava za vas. Jednu volite više, ali vam druga omogućava bolju finansijsku situaciju i sigurnost. Dvoumite se, ali kao da još nije došao trenutak da odlučite po ovom važnom pitanju za vas. Neka za sada sve ostane kako jeste, a vreme će uskoro pokazati šta je bolje za vas.

RAK

Rakovi ove nedelje mogu računati na to da će im se emotivni planovi odvijati po želji, a odnos sa partnerom može biti emotivnijii. U vezi je prisutno više razumevanja i želja da se postigne neki dogovor, na obostrano zadovoljstvo.

Slobodni pripadnici znaka imaju velike šanse da ostvare svoje ljubavne želje, mada niste spremni da ulazite u avanture, utoliko pre što vam nije baš najjasnije kakve namere ima prema vama Strelac, Jarac ili osoba koja je pretežno orijentisana na svoju karijeru. Budite taktičniji u svojim odnosima sa njom.

LAV

Sve ide kako treba. Ljubavni život vam je dobar, mada ponekad vam deluje naporan. U suštini možete da budete sasvim spokojni. Partner vam je posvećen i veran, imate pozitivan odnos, ali sa onoliko bliskosti koliko im partner bude dopustio. Ipak, možda bi bilo dobro da ga povremeno iznenadite romantičnom večerom ili malim poklonom pažnje.

Slobodni Lavovi se ove nedelje mogu osećati spremnije za neke nove emotivne korake, biće aktivniji i lakše sklapati nove kontakte, naročito ako se radi o nekoj osobi iz inostranstva. Nemojte pridavati previše značaja nekome ko to ne zaslužuje, utoliko pre što vas možda namerno provocira.

DEVICE

Device će ove nedelje biti sklone maštanju, idelizaciji i neralnim očekivanjima na emotivnom planu. Ipak biće i onih srečnika koji mogu upoznati veoma privlačnu osobu u koju bi mogli da se zaljube, a neki mogu započeti značajnu emotivnu vezu. Odnos sa partnerom biće romantičniji, mada partner može da vas opterećuje svojom posesivnošću. Želi da sa vama provodi skoro ceo dan. Morate da mu objasnite da to nije put kojim vaša veza treba da ide. Osećate da vam ograničava slobodu i zato je najbolje da o svemu mirno porazgovarate.

Dobro se slažete sa onima koji vam u svemu popuštaju, a najverovatnije da je vaš parnter takav jer je shvatio da je to jedini način da sa vama uspostavi dobru komunikaciju. Ako ste slobodni, moguća je veza sa umetnikom. Verujete u svoj autoritet, ali ga sprovodite na diskretan način, u protivnom, sledi rasprava.

VAGA

Odnos sa partnerom biće strastveniji, mogući su novi planovi. Partner vas podržava u svemu što radite. Imate divnu osobu pored sebe i možete da budete ponosni na nju. Možda će vam okolina da zavidi na tome, ali pravite se da to ne primećujete. Slobodne Vage se ove nedelje dobro snalaze na emotivnom planu, lakše sklapaju kontakte, a nekima bi pažnju mogla da privuče veoma zanimljiva osoba koja odiše samopouzdanjem, a koju mogu upoznati preko prijatelja.

Imaćete mogućnost interesantnih susreta sa osobama koje su prisutne u javnosti. Dobijate ponude za izlaske i od onih koji su vam dragi i od osoba koje vas ne interesuju. Ne upuštajte se u rasprave sa starijim ženama, ma ko to bio, nećete izdržati njihove kritike na vaš račun, čak ni ako su dobronamerne.

ŠKORPIJE

Imate zadovoljstvo na ljubavnom planu. Škorpije se ove nedelje mogu više truditi oko partnera, zahvaljujući tome što će on delovati manje opterećeno nekim postojećim problemima. Partner možda namerava da vas prijatno iznenadai. Dogodiće vam se nešto neobično i lepo. Slobodne Škorpije će biti skloni maštanju, a neki mogu imati tajne ljubavne planove koje će želeti da sprovedu u delo, pa su moguće i tajne veze. Problem dolazi do toga što se plaše da ispolje  ose4ćanja ili  da svoju želju dovedu do čina no trebalo bi ipak da poušaju.

Dobijate vrlo jasne znake nečije naklonosti, ali se verovatno radi o osobi koja nije slobodna. Svesni ste da ako se upustite u to, moglo bi se raditi o vrlo burnoj vezi, a ukoliko ste i vi u vezi ili braku, situacija se komplikuje. neki će da upoznaju nekoga ko živi u inostranstvu.

STRELAC

Strelčevi ove nedelje mogu osećati konfuziju u svom emotivnom životu i neki bi mogli da se nadu u ljubavnoj dilemi. Sklonost ka tajnim vezama takođe je u opticaju. Ipak, biće i onih koji će se truditi da privuku pažnju neke nove osobe koja može imati veze sa inostranstvom. Predstoji vam veliko ljubavno iskušenje, a u pitanju će biti vama do sada nepoznata osoba. Iako imate skladan ljubavni život, potrudite se da vas ovo ne uzdrma.

Ako ste slobodni, kraj sedmice je izuzetno pogodan za odlazak na veće skupove na kojima možete sresti upravo nekoga ko će vam po svemu odgovarati. Niste spremni da uvek prihvatite savete onih koji vam žele najbolje. Često im kontrirate bez razloga. Poznanstvo ili veza sa Ovnom ili Vagom mogu biti povod uzbuđenjima razne vrste.ž

JARAC

Jarčevi ove nedelje mogu osećati pozitivnije emocije prema partneru, a i oni sami će se više truditi da budu otvoreniji i nežniji, pa se odnosi u vezi mogu poboljšati. Partner će vam možda biti odsutan nekoliko dana. Iako nemate većih problema u vezi, ovaj period će vam prijati. Potrebno vam je da budete malo sami.

Krajem sedmice izbegnite raspravu sa partnerom oko familije. Ne upuštajte se u polemiku oko nečega što pripada prošlosti, ma o čemu da se radi. Slobodni pripadnici znaka mogu upoznati novu osobu koja ih može veoma privući, a moguća je nova emotivna veza. Dobijate nedvosmislene dokaze nečije naklonosti.

VODOLIJA

Nema bitnijih promena u vašoj vezi. Možda je došlo do monotonije, ali i ona će brzo proći. Komunikacija sa partnerom biće otvorenija, a mogući su i novi zajednički planovi. Neki bi mogli da se zaljube ili započnu novu ljubavnu vezu. Slobodne Vodolije će ove nedelje biti raspoložene za druženje i nova poznanstva, a neka nova osoba mogla bi prilično da privuče njihovu pažnju.

Dopada vam se osoba koja je prilično tajanstvena kada su njeni poslovni planovi u pitanju. Ne bi bilo mudro da i vi njoj uskraćujete informacije o sebi, jer će to pogrešno protumačiti, a to vam ne ide u prilog. Nekima je na pomolu jedna ljubavna avantura kojoj nećete odoleti. Ona će biti tajna čak i vašim najbliskijim prijateljima.

RIBE

Ribe ove nedelje mogu pred partnera postavljati neke zahteve koji njega mogu opterećivati, pa je u vezi moguće nerazumevanje. I vi i partner se tvrdoglavo držite svojih principa koji vam ne donose ništa dobro. Ne odustajte od svojih planova u vezi sa zajedničkim putem ili zajedničkim projektom, posebno ako se radi o umetnosti. Ma koliko da činite za svoje bližnje, prilično ste i nervozni i nemate dovoljno strpljenja za njih, što vam oni zameraju.

Slobodne Ribe mogle bi imati novo poznanstvo koje ih neće ostaviti ravnodušnima. Neki bi mogli da se zaljube ili započnu značajnu emotivnu vezu. Trenutno se sprema nešto o čemu ste dugo sanjali. Naizgled slučajno poznanstvo možda će se pretvoriti u jednu divnu pustolovinu. Biće to ljubav na prvi pogled.

Vaš Astronumerolog IVAN

OkO NaS – PONOVO SMO UZ VAS