vibe tv logo mini

UGLEDALO SVETLOST DANA - Već dva meseca Teodora Džehverović živi sa ovom prezgodnom ribom. Ona je svuda prati - Srećne su kažu!(FOTO)

Ilda Radončić dospela je u žižu interesovanja kada je objavila da je počela da živi sa svojom najboljom drugaricom, pevačicom Teodorom Džehverović.

Teodora Džehverović našla se u centru komentarisanja kada je u javnosti odjeknula vest da je nakon dve godine stavila tačku na romansu sa košarkašem Ninom Čelebićem.

IZVOR: INSTAGRAM/ILDARADONCIC
/PRINTSCREEN

Pevačica se nije oglašavala na ovu temu, niti potvrdila navode o emotivnom krahu, a svoj novi život započela je sa najboljom drugaricomIldom Radončić koja je prava lepotica. Ilda je vrlo popularna na mrežama, a nedavno je svojim pratiocima otkrila da već dva meseca živi sa Teodorom.

Kako je objasnila, obe su kupile stan u isto vreme, a potom odlučile i da žive zajedno i uživaju u svakodnevnom druženju. Ilda je Teodori najveća podrška, a u prilog tome govori i činjenica da je prati na gotovo svim nastupima. Zgodna je kao i Džehverovićeva, a brojni komplimenti deo su sake njene Instagram objave.

Sanela Vrbnik

Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor/Mondo.Rs

OkO NaS – VOLIMO VAS