vibe tv logo mini

VELIKI OPŠTI LjUBAVNI HOROSKOP DO 12.02.2023 - OVA tri zodijaka zapaliće se od ljubavnog žara - ČETIRI zodijaka biće hladnija od Severnog Pola!

Ledena sedmica je pred nama a planete mnogim zodijacima zapaliće srca dok nekima srca  zalediće poput Severnog Pola!

OVAN

Vaša nesigurnost na poslovnom planu utiče i na vašu vezu, što ne bi trebalo da dozvolite. Nema razloga da vaša veza trpi zbog vaše hirovitosti. Vaš partner je sve nesigurniji i dezorijentisaniji, to jest, kratko rečeno, ne zna šta da misli. Ispravite svoju grešku dok još možete. Mnoge nedoumice između vas i partnera raščistiće se i znaćete na čemu ste.

Tenziju u domu pravite vi, a da toga niste svesni, moguće upravo zbog stavljanja svojih profesionalnih planova na prvo mesto. Radite na tome da vam se na emotivnom planu dešavaju prijatne stvari, da imate stabilan odnos, bez da vi morate da vodite glavnu reč. Slobodni pripadnici znaka imaće šanse da započnu lepu emotivnu vezu. Vaša sposobnost da druge razumete, koja će u ovom periodu biti naglašenija, predstavlja vaše tajno oružje za osvajanje poena suprotnog pola i potencijalnog partnera.

BIK

Bikovi ove nedelje mogu imati sve šanse za lep ljubavni život. Partner vas potpuno razume i podržava u svemu. Možete sasvim da se oslonite na njega. Učinite to i ne brinite da ćete se srozati u njegovim očima. Naprotiv, ovo će u vašu vezu uneti još više poverenja.

Slobodni mogu imati susrete sa osobama iz prošlosti, ili će obnoviti staru vezu. Nova poznanstva moguća su preko prijatelja. Odlasci na skupove i u društvo prijatelja može biti sjajna šansa da nekoga upoznate. Verovanto ste malo stidljiviji i niste spremni da načinite prvi korak. Dopadate se osobi koja lepo peva. Verujete u svoju mod ubeđivanja, ali vam to neće proći kod svakoga.

BLIZANCI

Bliznaci će ove nedelje biti pod partnerovim uticajem koji postaje dominantniji u njihovom međusobnom odnosu i mada će se truditi da održe stabilnost u vezi, manji sukobi nisu isključeni. Ako započnete raspravu sa partnerom nećete uspeti da mu ništa dokažete. Budite veći diplomata. Ako budete nametali temu novca i prioritet davali poslu, moguće su nesuglasice.

Slobodne pipadnike znaka mogu privući energične i samosvesne osobe, mada mislite da nemate vremena za ljubav. Razmislite kako i da li je to uopšte i moguće, i od čega se vi, u stvari branite. Imajte u vidu da je i najmanja pažnja, ipak pažnja, a to zavisi samo od vaše dobre volje.

Moguće da vam prorade energije prema osobi sa kojom ste ranije bili u vezi

U ovom periodu ste pre posesivni nego zaljubljeni, posebno ako se radi o osobi koju poznajte preko posla.

RAK

Na ljubavnom planu je stanje konačno takvo da ne može da bude bolje. Očekivati više od ovoga bilo bi preterano. Opustite se i uživajte. Rakovi će ove nedelje pozitivnije uticati na partnera, tako da će se u vezi osećati više opuštenosti. Harmonična amtosfera je ono što vam je potrebno, a sada to možete sebi i da omogućite.

Slobodni pripadnici znaka mogu imati dobru komunikaciju sa osobom koja im se svida i sa kojom žele vezu, pa se tako nekima emotivni planovi mogu ispuniti. Susret sa nekadašnjom simpatijom pobudiće u vama lepe uspomene. Moguća je obnova veze, čak iako se radi o nekome ko živi u nekoj stranoj zemlji. Osoba rođena u znaku Riba, Device ili Jarca može biti idealan partner.

LAVA

Lavovi koji su u vezi, ove nedelje imaće na emotivnom planu zadovoljavajuću situaciju, iako partner može ponekad delovati odsutno. Moguće je da imate vrlo posesivnog partnera i da će upravo njegovo ponašanje da vas natera da se malo iznervirate, ali male nesuglasice u vašoj vezi su prolaznog karaktera, a toga ste svesni i vi i vaš partner. One su, u stvari, još jedan dokaz snage vaše zajednice, tako da čuvajte je.

Slobodni pripadnici znaka najviše ljubavnih šansi imaće ako odu na neki put, ili ako upoznaju osobu koja ima veze sa inostranstvom. Imate sjajnu priliku za tajnu avanturu, posebno na putu u inostranstvo ili sa nekim ko često putuje.

DEVICE

Device ove nedelje neće znati šta zapravo žele, a partner im u tom neće mnogo pomoći, već su u vezi moguće nepredvidene situacije i manje razmirice. Na emotivnom planu malo šta funkcioniše kako biste bi želeli i kako bi trebalo. Pitanje je samo koliko dugo ćete još biti sposobni za kompromise. Suočite se sa realnošću, jer je to jedini načina da bilo šta promenite.

Slobodni pripadnici znaka mogu da sretnu osobu koja im je značila u prošlosti, pa će neki poželeti da obnove vezu. Smeše vam se mnoge mogućnosti naročito preko posla. Ako ste muškarac, mnoge koleginice će nalaziti razlog da bi se sa vama videle, interesujete ih ne samo kao saradnik. Može vam se dopasti osoba koja nosi neku vrstu uniforme na radu.

VAGE

Na emotivnom planu je situacije dobra. Možete da se opustite i da ne razmišljate o posledicama, što je vama veoma značajno. Ovakva vrsta sigurnosti vam pruža mogućnost sada neophodne regeneracije. Želeli biste da partneru pružite više nego što trenutno možete. Imate potrebu da mu nekom vrstom konkretne pažnje date na znanje koliko vam je stalo do njega. Bolje ispunite obećanje koje ste davno dali.

Vage koje su u dužim vezama ove nedelje mogu ozbiljnije početi da razmišlajju o zajedničkom životu sa partnerom ili braku. Slobodni pripadnici znaka imaće joše više kontakta i novh poznanstava, a većina će biti okrenuta druženju, pa bi se i broj novih veza mogao povećati. Kod nekih je moguća veza sa razvedenom osobom.

ŠKORPIJE

Škorpije ove nedelje previše analiziraju svoj partnerski odnos i čeprkaju po starim problemima, ali tako mogu da stvore nove. Ne pružate dovoljno, a tražite mnogo, što vam partner sasvim jasno pokazuje. Koliko ćete držati oči zatvorene, a vaš partner tolerisati ovakvo vaše ponašanje. Zapitajte se.

Slobodni pripadnici znaka mogli bi imati susret sa osobom koja im je nekada značila ali nikako nemojte obnavljati vezu, jer može biti samo gore.

Dopada vam se neko ko vam je u mnogo čemu sličan, moguće je da ste nekada zajedno radili. Trebalo bi da pokažete inicijativu prema osobi koja vam se dopada ili da joj date na znanje šta osećate.  Ta osoba u poslednje vreme jako vam je u mislima. Sa tim mislima se budite I ustajete cesto.

Trebate biti tolerantni i spremni da se prilagodite zahtevima vama bliskih osoba, čak i ako to znači da u velikoj meri promenite stil života.

STRELCI

Strelčevi ove nedelje mogu očekivati promenjivu situaciju na emotivnom planu, pa ne treba partneru previše da nameću svoje mišljenje, nego da pokažu više strpljenja. Na polju emocija ste nesigurni, što nije tipično za vas. Pokušajte da budete otvoreniji, ne štedite sebe. Postoji i nešto značajnije od vašeg ega.

Slobodni pripadnici znaka biće u potrazi za dobrim provodom, ali će biti teški za postizanje kompromisa. Ako vam se dopadaju Ovan, Škorpija ili Jarac, veza može biti izuzetno komplikovana. Ne bi trebalo da žurite sa odlukama u vezi sa ljubavnim životom, posebno ako se radi o kolegi sa posla. Imate veliku i nesumnjivu podršku osoba iz porodice iako povremeno dolazi do nekakvih mimoilaženja i to zbog vaše nervoze.

JARAC

Jarčevi ove nedelje ne očekuju promene na ljubavnim planu. Neki bi mogli biti u nedomici, skloni razmšiljanju i analizi svoje emotivne situcije, a ni novih poznanstava neće u narednom periodu biti mnogo. Zauzete pripadnike znaka očekuju stabilni odnosi u vezi. Mada, neke od prijatelja zaista treba da držite na odstojanju. Oni toliko negativno utiču na vašu vezu, da je ovo trebalo da učinite mnogo ranije. Sada je poslednji čas, budite izričiti, odlučni i nepokolebljivi.

Mladi Jarčevi planiraju brak ili priželjkuju zajednički život potpuno samostalno. Ako ste u zrelim godinama, moguće je da mnogo vremena posvećujete porodici, a malo odnosu sa partnerom koji je prilično napet. Planirajte radove u domu, jer vas to ionako čeka. Napravite sve potrebne dogovore da vam vreme ne prođe u praznim razgovorima.

VODOLIJE

Vodolije ove nedelje mogu da budu previše analitične, te da nepotrebno razmišljaju o starim problemima u vezi. Već veoma dugo ne rešavate neke veoma značajne probleme u svojoj vezi da je iluzorno očekivanje da više nećete morati da se suočavate sa njima. Potiskivanje, kao što vidite, ne vodi nigde, osim u još veće probleme. Preduzmite konačno nešto. Ako treba, bilo bi dobro da se izvinite partneru, pogotovu ako ste mu se bez razloga zamerili.

Slobodni pripadnici znaka imaće dosta novih i zanimljivih susreta, ali njihov način razmišljanja u ovom periodu može ih navesti na pogrešnu odluku. Mislite na dve osobe istovremeno koje su vam dale na znanje da im se dopadate. Moguće je da je čak i neka treća u igri, ali samo u vašim mislima. Dopada vam se neko sa posla ili iz neposrednog okruženja. Krenite u akciju, ako treba samo rečima i to je nešto.

RIBE

Ribama ova nedelja može doneti odličnu situaciju u emotivnoj vezi, sve kako biste i sami poželeli. Ako ste u vezi, imate pažnju partnera i zato blistate punim sjajem. Dajte sve od sebe, što i umete, da ovi trenuci što više potraju. Slobodni pripadnici znaka mogu razmišljati o osobi sa kojom je moguća tajna veza, a biće i onih okrenutih prošlosti koji bi ponovo mogli da se sete stare ljubavi i požele da obnove vezu sa njom.

Ako ste žena i dopada vam se neko ko je dosta stariji od vas, možete očekivati da bude malo posesivniji nego inače. Ukoliko ste muškarac, dopašće vam se ambiciozna tamnokosa žena. Neko stalno traži vašu pažnju, a vas to nekada zna da nervira. Budite prilagodljiviji i strpljiviji.

Vaš Astrolog FILIP

Agencija Astro world

OkO NaS