vibe tv logo mini

VELIKI OPŠTI HOROSKOP ZA SVE ZODIJAKE ZA ZDRAVLjE I POSAO DO 17. 04. 2023 - U ovom periodu planete su vrlo drske, mnogi znaci osetiće na svojoj koži!

Piše: Astronumerolog FILIP

Agencija Astro World

Vaskršnja nedelja je pred nama a planete kao da to i ne interesuje. Ove sedmice planete su više nego drske što će mnogim zodijacima naneti glavobolje!

OVAN

Posao

Poslovi sa inostranstvom mogu biti uspešni, samo ako napravite dobar izbor, posebno ako ne podlegnete uticaju Blizanaca ili Device. Bilo bi dobro da budete oprezni kod uzimanja kredita, posebno kod stranih banaka ili ako uplaćujete aranžman za letovanje na rate.

Budite oprezni kod sklapanja trgovinskih transakcija, naročito ako očekujete poveću dobit ili ako ste spremni da i sami uložite izvesnu sumu u partnerski odnos. Nemojte da budete preterano sigurni u sebe, možete imati finansijskih problema.

Zdravlje

Ostavite duvan.

BIK

Posao

Držite do stila i izgleda, uspevate da šarmirate osmehom, zavodnički ste nastrojeni i vrlo zavodljivi. Ostavljate utisak osobe na koju se drugi mogu pouzdati. Ipak, pazite šta kome pričate, i s kim se dogovarate. Nije vreme za rizične finansijske konstrukcije ili bilo kakav način pokušaja da uvećate prihode, posebno ne iz honorarnog posla. Isplata će kasniti. Planirate velike poslovne aranžmane, koji će biti utoliko uspešniji ukoliko su u pitanju stranci ili poslovi na dužem putu. Ako ste mladi, možete očekivati uspeh u školi i na fakultetu.

Zdravlje

Pazite se pada.

BLIZANCI

Posao

 Ambicije su vam veće od mogućnosti, i spremni ste da se izlažete velikim naporima, a da rezultat bude daleko od očekivanog. Uspećete u poslu do koga vam je izrazito stalo, a u tome će vam pomoći poslovni partner na koga ste se uvek oslanjali.

Imate nečiju zaštitu i deo poslova sa punim poverenjem prepuštate saradnicima. Ne odustajte od svojih planova, ali ako rešavate pitanje nekretnine, situacija može biti prilično nepovoljna.

Zdravlje

Nervoza.

RAK

Posao

Loš period za dogovore, sastanke, odlaske na put. Niste zadovoljni ni mladim ni starijim saradnicima. Trebalo bi da izbegnete polemike u kojima previše jasno iznosite svoje negativne stavove. Neko će vam to uzeti za zlo. Razmislite dobro o ponudi Ovna ili Škorpije.

Neko vam pomaže da sredite utiske, da započnete novu fazu u svom životu ili da se u potpunosti predate ostvarenju svojih ambicija. Imaćete vanredne troškove u vezi sa članom porodice koji se verovatno zadužio ili je prevideo neka plaćanja, a sada mora to da izmiri.

Zdravlje

Premoreni ste, i fizički i psihički, pa vam treba dobar odmor i opuštanje.

LAV

Posao

Spremni ste da reskirate i da se upustite u nov poslovni aranžman, čak iako ste svesni da vam saradnici nisu naročito pouzdani, želite da radite sa onima koji su slični vama, ali da vi vodite glavnu reč. Ako vam dođe prijatelj sa molbom da mu pozajmite novac, dobro razmislite.

Trebalo bi da se angažujete oko novog posla koji bi mogao uskoro da vam se isplati. Ako se bavite poslovima u vezi sa nekretninama, verovatno ne znate gde vam je glava od obaveza. Imate velike ambicije, prilično nerealne i nikome ne dozvoljavate da vam da konkretan savet.

Zdravlje

Dobro se osećate.

DEVICE

Posao

 Toliko toga želite da uradite, a jednostavno vam ne ide. Imate utisak kao da je sve krenulo nizbrdo. Ipak, ubirate poene tamo gde treba. Moguće manje povećanje prihoda ili obećanje da će se to dogoditi, bilo preko stalnog honorara ili preko nekog vanrednog posla.

Dobro se snalazite i sa onim što imate. Preko partnerskih odnosa predstoji vam uvećanje finansija i moguće je da dobijete neke nove dužnosti i poslove u kojima nemate dovoljno iskustva. Imate oštar dar za zapažanje, koji vam pomaže da budete uspešni i efikasni.

Zdravlje

 Ne bi bilo loše da se preventivno prekontrolišete.

VAGE

Posao

 Stalni saradnik je veoma zahtevan. Ako se radi o šefu, prilično je nervozan i veoma ambiciozan i zato pokušajte da mu budete desna ruka u poslu, biće vam više nego zahvalan. Trebalo bi da potražite dopunski posao preko Škorpije. Uglavnom pritiče preko partnerskih odnosa.

Neki aranžman koji ste napravili još pre nekoliko godina i dalje vam donosi dobit. U planu vam je da promenite posao i razmišljate u tom pravcu iako ste malo nesigurni. Pružiće vam se neočekivano dobra prilika da uvećate prihode i to preko trgovine i uz pomoć porodice i prijatelja.

Zdravlje

 Vodite uredniji život.

ŠKORPIJE

Posao

 Sve što ste očekivali da se dogodi izgleda kao da je krenulo drugim tokom. Ništa nije izgubljeno, nijedna bitka nijedan rat, a vi vodite rečima, papirima, i tu se krije zamka. Smanjite troškove, ako ikako možete. Da li ste sigurni da ste sve otplatili i isplatili. Svaki posao koji podrazumeva česte kontakte sa saradnicima na kraćem putu, donosi vam sreću. Jedan Ovan ili Lav vas motivišu da budete što bolji i fleksibilniji. Dobro ih slušajte i poslušajte, tako će vama biti bolje. Ako ste mladi, neko vas gura napred i možda ćete dobiti ponudu za stručno usavršavanje ili ćete iamti uspeha na ispitima. Pazite da ne izgubite kreditne kartice ili novčanik.

Zdravlje

Moguće kratkotrajne glavobolje i neraspoloženost.Ostavite duvan

STRELAC

Posao

 Želećete više od onoga što je realno. U ljutnji možete reći nešto što ne mislite. Tražite razlog da za svadu sa najbližim saradnikom. Rasejani ste i sve vaše misli su usmerene na zaradu, posebno u domenu trgovine. Nemojte zaključivati nove ugovore. Dobijate ponude za vanredni posao koji bi u roku od dve do tri nedelje trebalo da se isplati. Imate nekoliko ponuda u vezi sa dobro plaćenim poslovima. Neko će vam ponuditi odgovorno radno mesto i vi ćete se oko toga dvoumiti.Ako je u vezi sa medijima, prihvatite. Imate nekoliko paralelnih izvora prihoda.

Zdravlje

 Razmislite o dijeti.

JARAC

Posao

Mnogo toga počinje da se komplikuje i, pošto ulazite u period u kojem ćete morati da se dosta trošite i fizički i psihički, pokušajte da rešavate problem po problem. Možda i ne treba da se odupirete jednom saradniku koji vas pomalo kinji. Sam će pokazati svoje pravo lice.

Nemate nikakav specijalan odnos prema novcu, jer od posla ne stižete ni da ga trošite. Nekoliko različitih poslova odvlači svu vašu pažnju od onog glavnog posla kome biste želeli da se posvetite, a koji je izuzetno kreativan i predstavlja za vas veliki izazov. Izbegnite rodake ili kolege koje vole da od vas pozajmljuju malo veće svote.

Zdravlje

Premorenost.

VODOLIJE

Posao

 Mnogo toga se ne odvija onako kako ste planirali ili kako biste želeli. Vaše sumnje u vezi sa nekim saradnicima se obistinjuju i vi niste sigurni šta bi trebalo da uradite. Moraćete da budete strpljiviji u vezi sa nekom isplatom koju vam duguju. Budite oprezni u partnerskim odnosima sa Ribama ili Bikovima.

Neko iz daleka vam donosi dobit, kao i svaka vrsta putovanja, poslovna ili iz privatnih razloga. Ne započinjite nov posao sa mladim ženama, ma kog pola da ste. Predstoje razgovori o mogućem vrlo unosnom poslu ili o partnerskoj saradnji. Možete biti više nego uspešni u tome, ali samo uz veliki oprez.

Zdravlje

Pazite se moguće povrede na poslu.

RIBE

Posao

Imate veliko osećanje obaveze u odnosu na posao koji ste nedavno započeli da radite. Ako ste dugo na istom radnom mestu, verovatno razmišljate kako da ga promenite. Čini vam se kao da se mnogo toga zaverilo protiv vas. Postoje osobe koje vam nešto obećavaju, ali nikako da to i ispune.

Nemojte se previše brinuti, situacija će se nekako već rešiti, osim ako radite u privatnoj firmi. Imate utisak da biste mogli biti prevareni ili da neko želi da vas iskoristi, provocira da bi mogao da komentariše vaše prihode. Oslonite se na savet prijatelja i bliskih rodaka.

Zdravlje

Pijte biljne čajeve umesto mnogo kafe.

Šaljite nam vest, fotografiju ili snimak na naš dobro poznati kontakt u opisu donje slike!

OkO NaS – VOLIMO VAS