vibe tv logo mini

DRAGANU MIRKOVIĆ OČEKUJE JAKO DUG PUT - A ovo je razlog tolikog puta!(FOTO)

Pevačica Dragana Mirković koja planira ovu koncertnu godinu da trijumfalno završi velikim spektaklom u beogradskoj Areni već sada radi na uvežbavanju pesama i utvrđivanju repertoara, a najbolji sud koju od nuimera da uvrsti u plejlistu daće publika sa kojom se često susreće.

Ovoga puta Dragana pakuje mnoštvo kofera jer se sprema na zaista dalek put.

Pevačica naime krajem meseca odlazi u Australiju, gde je zakazala nekoliko koncerata, kako bi svojim hitovima od kojih neki imaju i po 4 decenije obradovala svoje tamošnje fanove.

Turneju u zemji kengura „luče iz Kasidola“ započeće u Adelejdu, a za sada je ugovorila 5 koncerata širom te zemlje-kontinenta.

Februar je za Draganu bio u znaku velike turneje u Americi a posle martovskog boravka na starom kontinentu pevačica će kraj aprila dočekati u Australiji.

Pevačica kao i uvek uspeva da spoji lepo i korisno, a društvo će joj i ovoga puta sasvim izvesno pratiti suprug Toni, zbog čega je uverena da će osim druženja sa publikom i susreta sa prijateljima koje ima širom sveta, sigurno ostaviti vremena i za provod i obilazak zemlje.

Pevačica i u Australiji ima prijatelje gde je nastupala pre više godina, a 2020. njena turneja je otkazana zbog problema u svetu uzrokovanih pandemijom korona virusa.

Šaljite nam vest, fotografiju ili snimak na naš dobro poznati kontakt u opisu donje slike!

Foto/Instagram/Izvor/Grand

OkO NaS – VOLIMO VAS