vibe tv logo mini

AKO SE PROBUDITE U OVO DOBA NOĆI PAZITE SE - Ljudi su otkrili čudne pojave koje vam mogu uzrokovati...!!!

ZANIMLjIVOSTI

Od 21 do 23 sata

Buđenje tokom ovog perioda može ukazivati na nedavni stres. Verovatno ste često nervozni. Psiholozi preporučuju češće opuštanje i razbistravanje uma u takvim situacijama.
 
Od 23 sata do 1 ujutru
 
Ako se probudite u ovo vreme, verovatno doživljavate značajno emotivno razočarenje. Ovo je vreme aktivnosti žučne kese, pa sa fiziološke tačke gledišta može biti problema sa njom. Pozitivne afirmacije i optimističan pogled na život mogu pomoći.
 
Od 1:00 do 3:00
S koliko muškaraca spava svaka žena u životu? Sve se drže iste brojke, ali istina će vas šokirati
 
Buđenje u ovo vreme obično govori o potisnutom gnevu. Od 1 do 3 uključen je energetski meridijan povezan sa jetrom. Kineska prirodna filozofija opravdava ovu emociju viškom "jang" energije.
 
Od 3 do 5 ujutru
 
Ovaj vremenski period povezan je sa plućima i osećajem tuge. Postoji mišljenje da ako se vaše buđenje dogodi tačno između 3 i 5, onda više sile pokušavaju komunicirati sa vašom svesti.
 
Od 5 do 7 ujutru
 
Tako rano buđenje prema biološkom satu može ukazivati na prisustvo psiholoških blokada. Ako vam nije potrebno da ustajete tako rano, pokušajte uzeti topao tuš i nežno istegnuti mišiće.
 
U pravilu, takva buđenja ne nastaju niotkuda, pa je potrebno obratiti pažnju na biološke ritmove i ciklus spavanja, jer adekvatan san nije samo garancija već i siguran znak zdravlja.
Izvor/trendsavvyinsight.com

Oko Nas – ZAJEDNO SMO NAJBOLJI