vibe tv logo mini

MLAD MESEC U STRELCU 13. 12. 2023 STUPA NA SNAGU. Donosi korenite promene a OVA TRI znaka osetiće najviše!

Piše: Astrolozi regiona

Planete se polovinom decembra jako igraju, donose pravu lepezu asortimana. Mnoge Zodijake očekuje jaka i snažna dešavanja. Kako pozitivna tako i negativna.

Isto dana kada kreće retrogradni Merkur, odnosno 13. decembra, stiže i mlad Mesec u Strelcu koju simbolizuje novi životni početak.

Mlad Mesec u Strelcu donosi energiju proširivanja, optimizma i avanturističkog duha. Strelac je vatreni znak povezan s entuzijazmom, istraživanjem i duhovnošću, pa se mladi Mesec u ovom znaku obično doživljava kao vreme novih početaka i širenja horizonta.

Ovo je vreme kad se može osećati snažna želja za istraživanjem novih ideja, učenjem i putovanjima. Strelac je povezan s filozofijom i širenjem uma, pa će mladi mesec u ovom znaku podsticati razmišljanje o višim svrhama, duhovnosti i razumevanju sveta oko nas.

Takođe, ovo je vreme kada se možemo osećati inspirisano da postavimo nove ciljeve, posegnemo za svojim snovima i otvorimo se prema novim mogućnostima. Strelac podstiče hrabrost i avanturistički duh, pa će mladi Mesec u ovom znaku možda doneti želju za preuzimanjem rizika i istraživanjem nepoznatog.

Ipak, važno je biti svestan da će svako iskustvo mladog meseca u Strelcu biti individualno i zavisiće od ličnih natalnih pozicija i okolnosti. Ali generalno, ovo je vreme koje slavi entuzijazam, širenje perspektive i otvorenost prema novim iskustvima.

Mlad Mesec u Strelcu najviše će uticati na OVA tri zodijaka.

ovan

OVAN

Mlad Mesec u Strelcu aktivira vaše deveto polje i donosi vam novi pogled na svet. Isto tako nudi vam priliku za daleko putovanje i životnu filozofiju. Ovo je jako važan aspekt upravo za vas, jer, ako ste nešto planirali i čekali, sada je vreme da pokrenete i da odpočnete vaše ideje i planove. Ova prognoza važi i na posao kako i na ljubav.

lavv tatto

LAV

Jako povoljan period za vas Lavove. Vaš trud i zalaganje, sada može da dođu do izražaja i uspehom se zaključe.

Ovaj astrološki aspekat odigraće se u vašem petom polju, pa imate mogućnost da ostvarite novo poznanstvo. Moguć je početak nove romanse.

strelaccc

STRELAC

Vreme je za donošenje ličnih odluka. Ovo je novi životni početak koji može da vam olakša period koji dolazi. Transformacija u svakom smislu te reči. Emotivno većina Strelaca će procvetati, u sred zime.

oKo nAs