vibe tv logo mini

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP DO 26. 11. 2023. - DEVICE smanjite fantaziranje a OVA TRI znaka uživaju u emocijama!

Piše: Astrolog IVAN

astrolog IVAN 2

Još jedna nedelja je pred nama. Za mnoge zodijake biće jako dobra kada je emotivna strana u pitanju. Ali da pogledamo sve redom.

OVAN

Ovnovima ove nedelje može biti veom uzbudljivo na emotivnom planu, ovo će biti vrlo povoljan period za nova poznanstva i ljubavi, ali i veze koje nekad mogu da se dogode potpuno neplanirano. Zauzeti će sa partnerom imati mnogo pozitivniji odnos. Ukoliko ste skloni tajnim ljubavima, a niste sigurni da situaciju možete da držite pod kontrolom, pazite da se ne odate. Nešto se može dogoditi što bi vaš život moglo da pretvori u pravi haos, naročito ako je i vaš partner rođen u vatrenom znaku.

Ako ste slobodni, romantično strastvena varijanta bi vam najviše odgovarala i to upravo može i da se dogodi, ali budite spremni da odgovorite istom merom. Imaćete dva izbora, dve potpuno različite osobe kao potencijalne kandidate u Ijubavi, opredelite se za onu tajanstveniju.

BIK

Bikove ove nedelje očekuje uglavnom stabilna situacija na ljubavnom planu, kod zauzetih će porodični odnosi, a time i partnerski odnos dobiti na značaju. Ovo je za vas jedan od romantičnijih perioda, ukoliko se viđate se nekim vodenim znakom, Škorpijom ili Ribama ili ste vezu započeli na nekom putovanju.

Slobodni pripadnici znaka mogu imati nova poznanstva preko prijatelja ili preko posla. Najzad kreće i varma, ali sada tek nećete znati na čemu ste. Tajna ljubav ili bar tajni susret mora da se dogodi, ako ništa drugo s nekim iz vaše prošlosti, koji će vas prilično destabilizovati. Ali vi volite uzbuđenja, a njih će biti na pretek. Mnogi znaci uključujući Škorpiju, Jarca i Raka dolaze u obzir. Veza sa osobom koju poznajete preko posla, mogla bi da za vas bude prilično stresna, pogotovo ako su to Blizanac ili Lav.

BLIZANCI

Bliznanci su ove nedelje okrenuti druženju sa prijateljima, što će se još više pojačati od vikenda kada će druženje i izlasci postati njihove glavne preokupacije. Ipak, velika očekivanja mogu vas učiniti previše sigurnim u sebe i ubeđenim da možete da kontrolišete događaje u svom životu i da partneru možete da nemetnete svoju volju. Ukoliko ste dama Blizanac, pokušajte da budete tolerantniji prema osobi koja vam je draga, bez obzira na to da li ste na početku veze, u braku ili u nekim zategnutim odnosima.

Slobodni će imati uspeha u novim kontaktima, a moguće su i nove veze. Odgovaraju vam vazdušni znaci. Bika izbegnite kao i Škorpiju, previše će vas opterećivati osećajem griže savesti. Budite u društvu Strelca ili Lava i biće vam lepo.

ZA OVA DVA ZNAKA U DECEMBRU STIŽE TAJFUN - Sudbina im sve naplaćuje- Tvrdi najpoznatiji ruski Astrolog Pavel Globa!

RAK

Rakovi koji su u vezi ove nedelje mogu da osete emotivno rastrerećenje ukoliko su imali problema i opuštenije će se osećati u svojoj ljubavnoj vezi. Možete da se predate emocijama i uživate u ljubavi sa svojim partnerom i da se prepustite događajima. Nemorate da strepite da bi nešto nepredviđeno moglo da ugrozi vašu sreću.

Slobodni pripadnici znaka najviše šansi za uspeh mogli bi imati kod neke osobe iz polsoynog okruženja. Ovo je jedan od boljih perioda tokom kojeg možete doživeti mnogo romantičnih trenutaka, naročito u vezi sa Skorpijom, Ribom ili BIkom. Očekuju vas prijatni trenuci u društvu osobe koju ste svojevremeno upoznali na nekon putovanju, ili ćete nekoga tek upoznati na nekom neuobičajenom mestu ili na putovanju. Jarac i Devica imaju dovoljno strpljenja za vas kao i Bik.

LAV

Ostajete dosledni sebi i ne želite da se previše nadate da bi veza koja je prekinuta mogla biti nastavljena. Trudite se da prihvatite realnost i verovatno ćete pokazatio najbolji deo svoje prirode u vezi sa osobom koja vam je izuzetno naklonjena i spremna da za vas učini mnogo toga. Vaša nesigurnost može doći do punog izražaja ukoliko vam se učini da imate razloga za ljubomoru. Trebalo bi da osećate više samopouzdanja i emotivnog zadovoljstava na ljubavnom planu i da sa partnerom pravite nove zajedničke planove.

Slobodni Lavovi bi mogli upoznati neku neobičnu osobu koja će ih privući. Neko stiže iz inostranstva i otvoreno vam se udvara, daje ponudu o kojoj vredi razmisliti, moguće je da se tiče ulaska u brak ili sređivanja statusa u vezi. Kao da ste oboje dobro razmislili i o svojim greškama. Obratite pažnju na Ovna.

The 4 Zodiac Signs Who Fall Out Of Love & End Relationships The Week Of  December 4 – December 10, 2022 | YourTango

DEVICE

Device ove nedelje uglavnom ne očekuju promene na ljubavnom planu, ali se nekima može dopasti osoba sa kojom je moguć ozbiljniji kontakt. Zauzeti pripadnici znaka će u odnosu sa partnerom želeti više romantike, nežnosti i pažnje. Nemojte se rukovoditi trenutnim raspoloženjem, nego oprezno rešavajte svoje eventualne probleme i dileme, ako ih imate.

Slobodne Device bi trebalo da iskoriste povoljne okolnosti kako na poslu tako i u privatnom životu, a koje se odnose na društveni život. Tokom ovog perioda bićete na raznim skupovima na kojima ćete upoznati nekoliko zanimljivih osoba koje bi mogle da vas zaintrigiraju. Možda možete da ostvarite svoju želju ako budete dovoljno taktični. Nemojte previše filozofirati kako nebi ostali sami još duži period. Već ako vam je lepo u društvu neke druge Device ili Lava, odmah startujte jer biće kasno posle. Moguća je nova romansa .

VAGE

Vage će ove nedelje dobro da se provedu ako negde otputuju, jer su šanse da tako nekog upoznaju najveće. Ovaj period pogoduje Onima koji su u braku ili u nekoj tajnoj vezi. Nekim pripadnicima znaka će najviše odgovarati druženje u krugu prijatelja, dok zauzeti mogu doživeti neko iznenađenje od strane partnera. Dame Vage su prilično nepouzdane, a moguće je da partnera namerno drže u neizvesnosti. Ukoliko ste muškarac Vaga, možda se dopadate jednnoj Vodoliji.

Slobodne Vage ne bi trebalo olako da ulaze u vezu sa nekim za koga nisu sigurne da li je slobodan. Vi ste na potezu u svakom pogledu. Možete očekivati prijatne momente u društvu sportista i javnih ličnosti ili neko novo poznanstvo, a možda i tajnu vezu. Mnogi se interesuju za vas, posebno Ovan, Rak, Lav i Strelac. Ako ste mladi, možda ćete započeti vezu koja će potrajati.

ŠKORPIJE

Škorpijama ove nedelje može biti interesantno ukoliko negde otputuju, moguća su nova poznanstva koja mogu prerasti u nešto više. Zauzeti pripadnici znaka mogu biti vrlo maštoviti o spremni na povremena eksperimentisanja kako bi osvežili vezu. Ovo je romantična i veoma uzbudljiva nedelja, naročito za one koji imaju afiniteta prema zemljanim i vodenim znacima. Verujete da ste na

pravom putu da se dogovorite sa stalnim partnerom o budućnosti, pogotovo ukoliko ste planirali brak ili preseljenje.

Slobodne Škorpije imaju nekoliko mogućnosti, samo je pitanje za koga će da se odluče. Ne morate ništa da radite ni da se trudite, drugi dolaze na vaša vrata. Može da vas privuče šarm jednog Lava. Ako ste mlada devojka, roditelji samo čekaju da reaguju na način koji vam se možda neće dopasti, a ako ste muškarac neko je veoma ljubomoran na vas.

Astrolozi dali smernice - OVO SVAKI ZODIJAK TREBA DA URADI DO KRAJA GODINE KAKO BI UŠAO U USPEŠNU 2024! NOV 17

Zodiac Signs Compatibility: Which Zodiac Sign Is Best to Date vs. Avoid |  Allure

STRELAC

Strelčevima će ove nedelje postati mnogo zabavnije kada je reč o emotivnom planu, naročito ako se nalaze na nekom putovanju gde su moguća vrlo uzbudljiva poznanstva. Zauzeti pripadnici znaka sa partnerom će imati bolju komunikaciju i praviče nove planove za budućnost.

Ako ste sami, vi bar ne bi trebalo da se žalite, jer vam se ukazuju sjajne šanse u vezi sa uspehom u ljubavi. Ako ste mladi, sportski tereni, plesne dvorane, rekreacioni centri su potencijalna mesta gde možete sresti nekoga ko će vas osvojiti. Za one u zrelim godinama, to su galerije, koncerti i veći skupovi. Verovatno vam se dopadaju Ovan ili Bik, ali sa njima nemate zadovoljavajuću komunikaciju, niti imate mnogo strpljenja za njih, ali nemojte previše očekivati ni od Blizanaca ili Device. Osim Vodolije, malo je znakova koji mogu da razumeju vaše ambicije, pogotovo ako ste umetnik i ukoliko ste konfuzni kada je u pitanju dalja karijera. Moguć je flert sa nekom osobom koju poznajete preko posla.

JARAC

Partner je svestan vaših problema, ali vam zamera što dajete obećanja koja ne ispunjavate ili, ukoliko se od nedavno poznajete, skloni ste da prioritet dajete poslu, iako tvrdite da vam je jao stalo do njega. U ljubavi ste prilično uzdržani i nedovoljno pouzdani. Trebalo bi a sa partnerom stvorite veću stabilnost u odnosima, pa će se i ljubavna situacija povoljno razvijati i ponovo ćete biti ti koji drže stvari u svojim rukama.

Slobodni pripadnici znaka moći će lakše da ostvare svoje emotivne želje. Dobijate priliku da se sretnete sa nekim ko dolazi iz inostranstva. Možda ćete želeti da izbegnete neke susrete, ali bi bilo bolje da se suočite sa prošlošću i svojim osećanjima, pa čak i po cenu razočaranja. Moguće je da će biti obrnuto, a možda od toga strepite još više. Moguća je romansa sa Ribama, Škorpijom ili Devicom.

VODOLIJA

Vaš ljubavni život je uglavnom obavijen velom tajne, osim ako niste odnedavno u vezi ili braku. Što ste duže u vezi, to ste više skloni da pogledate sa strane. Zbog toga su mogući konflikti sa stalnim partnerom. Truditi se da unesete više uzbuđenja u odnos sa partnerom.

Slobodne Vodolije će ove nedelje biti u veoma povoljnom periodu na ljubavnom planu kada bi neke mogle da sretnu osobu u koju će se zaljubiti ili da započnu neku uzbudljivu ljubavnu vezu. Preko posla mogu da upoznaju osobu prema kojoj neće ostati ravnodušni,a li neće ni pokazati veliku inicijativu. Skloni ste vezama sa kolegama, sa onima koje upoznate na zvaničnim skupovima. Potrebno vam je više slobode u svakom pogledu, a verovatno imate osećaj da je partner veoma ljubomoran ili zahtevn, pa možete poželeti da negde otputujete sami. Verujete da možete da ubedite jednog Lava da vam pruži još jednu šansu.

RIBE

Ribe ovu nedelju provode bez većih promena na ljubavnom planu, a odnos sa partnerom može biti ispunjen nekim novim planovima. Ipak, neki od vas će preispitivati neke svoje odluke, pogotovo ukoliko ste dugo u vezi, a ne znate kako svoj život da dovedete u red, pogotovo ako je pitanje braka kamen spoticanja između vas i partnera.

Slobodni pripadnici znaka više će se družiti, a nekima se može dopasti osoba koju mogu upoznati preko posla. Možete stupiti u vezu sa nekim ko se bavi sportom ili sa osobom koja zbog posla često putuje u inostranstvo, osobom koja je ambiciozna, a ako ste žena, moguće i sa nekim ko je mnogo stariji od vas. Bilo bi dobro negde da otputujete, naročito u inostranstvo, jer biste tamo imali sreće i mogli biste upoznati vrlo harizmatičnu osobu.

nasi astrolozi min

oKo nAs – ZnAtE dA sMo Uz VaS