vibe tv logo mini

MOMAK IZ AMERIKE ŠOKIRAO SVET - Džejk Hajzenberg postao je viralan na Tik Toku nakon ovog videa!(VIDEO)

SVET

Džejk Hajzenberg iz Amerike objavio je na TikToku viralan video u kom je zamolio ljude da mu pomognu da otplati studentski kredit. On je izračunao kako će uspeti da se reši duga ako 247 miliona ljudi pogleda njegov video u trajanju od 60 sekundi.

Međutim, umesto da uradi nešto zabavno kako bi zadržao njihovu pažnju, Džejk je jednostavno pozvao pratioce da se druže s njim dok je jeo žitarice.

“Nemam baš šta da vam ponudim, ja sam samo lik s lošim brkovima”, rekao je pa počeo da jede žitarice, čekajući da video dostigne 60 sekundi.

U nastavku možete pogledati!

Iako nije uspeo da postigne potreban broj pregleda, snimak je postao viraLan i prikupio je 26,1 milion pregleda i dobio više od 5,1 milion lajkova, što je bilo dovoljno da otplati deo kredita, tačnije 4.200 dolara.

Inače, Džejk je iskoristio program Creator Awards koji je TikTok uveo kako bi omogućio zaradu pojedincima koji generiraju visokokvalitetan i originalan sadržaj. Da bi se video kvalifikovao za program, mora u celosti da ga snimi i producira sam kreator. Mora da traje najmanje jedan minut i ima najmanje 1.000 pregleda, a takođe ne sme da sadrži nikakve reklame ili dezinformacije.

Izvor/Beograd.in

Oko Nas – USKORO NAŠA TELEVIZIJA VIBE – PRVA TELEVIZIJA SA DUŠOM