vibe tv logo mini

SAMO SAM HTELA DA IDEM NA ŽURKU - Devojka nakon pakla koji je proživela oglasila se i upozorila javnost!(FOTO)

VESTI

Noćni izlasci mogu biti zabavni i opuštajući, ali ponekad se događaju i neželjeni incidenti koji nas podsećaju na važnost sigurnosti.

Jedna mlada žena nedavno je doživela takvo iskustvo kada je na izlasku doživela manju povredu, a kad je podelila sliku izazvala lavinu rekacija.

Leksi DiLusija, devojka iz Pitsburga koja sebe predstavlja kao glumicu, pevačicu, plesačicu i manekenku, doživela je nezgodu u izlasku.

Tokom izlaska je bila vesela, a u jednom trenutku dok je plesala na podijumu, pokušala da je da skoči i tako je snažno udarila glavu. Ubrzo joj je izašla velika čvoruga na čelu. Ipak, nije bila previše povređena, osećala je glavobolje nekoliko dana, a onda joj je otok spao.

Snimak je privukao veliku pažnju javnosti, naročito zbog načina na koji je ona pokušala da izvede svoju pelsnu tačku. Pregledan je više od muilion puta, a komentari su se nizali.

“Bar znaš da je izlazak bio dobar”, “Zabolelo me je dok sam gledao”, “Zašto bi pobogu neko skočio na glavu?”, “Nadam se da je devojka dobro”, bili su samo neki od komentara.

Leksi se oglasila nakon nedelju dana i u novom video klipu potvrdila da su modrica i otok skoro prošli, te da je sada malo bolje. Ipak, upozorila je sve da brinu o svojoj bezbednosti.

Izvor/beograd.in

Oko Nas – USKORO NAŠA TELEVIZIJA VIBE – PRVA TELEVIZIJA SA DUŠOM