vibe tv logo mini

VELIKO NEVREME STIŽE U SRBIJU - RHMZ dao upozorenje širom Srbije a evo i šta trebate da uradite!(FOTO)

VESTI

U narednih sat vremena na području Šumadijskog okruga (okolina Topole) lokalno obilni plјuskovi sa grmlјavinom, uz pojavu grada i olujnog vetra.

Ova oblačnost će imati tendenciju premeštanja ka Pomoravskom i Braničevskom okrugu (Velika Plana i Svilajnac), navodi se u najnovijem hitnom upozorenju RHMZ.

Dalje najavljuju da će tokom poslepodneva biti nestabilno, mestimično sa plјuskovima i grmlјavinom, koji u Šumadiji, kao i u Pomoravlјu mogu biti intenzivniji sa lokalnom pojavom grada.

Na širem području Beograda, kiša ili lokalni plјuskovi s grmlјavinom.

U celoj Srbiji danas je na snazi žuti meteo alarm zbog grmljavine, a to znači da vreme može biti potencijalno opasno.

Četvrtak: Pretežno sunčano i toplo uz slab vetar promenljivog smera. Najniža temperatura od 13 do 19, a najviša od 30 do 32 stepena.

Petak: Pretežno sunčano i toplo uz slab vetar promenljivog smera. Najniža temperatura od 14 do 20, a najviša od 30 do 33 stepena.

Subota: Pretežno sunčano i još toplije. Posle podne u brdsko-planinskim predelima uz promenljivu oblačnost sa lokalnom pojavom kratkotrajne kiše ili pljuska sa grmljavinom, uz slab vetar promenljivog smera. Najniža temperatura od 13 do 20, a najviša od 30 do 33 stepena.

Izvor/ Pink.rs

Oko Nas – USKORO NAŠA TELEVIZIJA VIBE – PRVA TELEVIZIJA SA DUŠOM