vibe tv logo mini

NOVI SAD-HOROR KAO IZ FILMA - Mladi bračni par ubio dvoje dece pa skočio sa 17 sprata! (FOTO)

Neviđena tragedija u Novom Sadu.

M. P. S. (23) i L. P. S. (25) mladi bračni par koji je celu Srbiju potresao svojom smrću, nakon što su juče skočili sa solitera u Novom Sadu.

Na adresi stanovanja bračnog para, koji je juče izvršio samoubistvo skokom sa 17. sprata zgrade na Bulevaru cara Lazara u Novom Sadu, pronađena su tela dvoje dece, za koju se sumnja da su preminula nasilnom smrću.

Kako se nezvanično saznaje, sumnja se da je par ubio svoju decu, a zatim izvršio samoubistvo.

Oni su danas identifikovani i kada je policija otišla na adresu njihovog stanovanja zatekli su tela dvoje dece, pišu Novosti.

Šta de tačno dogodilo tek treba da utvrdi istraga.

zgrada-novi-sad

  • To je strašno što se desilo – kaže sredovečni stanar solitera. – Svi smo uznemireni zbog toga. Šta je moglo mlade ljude da natera na takav korak da dođu u našu zgradu i da se popnu na krov. Pitam se, kao i moje komšije. U to vreme nisam bio kod kuće, nego u gradu i telefonom sam čuo vest o jezivom događaju. Kasnije su komšije prepričavale i nagađale šta i kako se sve zbilo, ali niko nije ništa video.

Navodno, prema priči koja kruži među vidno uznemirenim stanarima solitera, komšija sa poslednjeg, šesnaestog sprata, u to vreme je čuo prasak stakla. On je izašao u hodnik, popeo se stepeništem koje vodi na ravan krov i video razbijeno armirano staklo na vratima, ali ne i onoga ko je to učinio. Takođe, nikoga nije video ni na krovu.

S druge strane, video nadzorom je snimljeno da je mladi bračni par ušao u višespratnicu i da se držao za ruke, a video zapis su preuzeli policija i više javno tužilaštvo, koji su obavili uviđaj i pokrenuli istragu.

Foto/Novosti

Oko Nas – HVALA što STE uz NAS