vibe tv logo mini

BILI SU ODUŠEVLjENI - Zadrugari prijatno iznenađeni pitanjima novinara!(VIDEO)

RIJALITI

Piše: N. Š.

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca'. Jovana Tomić Matora je otkrila zbog čega je tako brzo ušla u brak sa Anitom Stanojlović. Anđelo Ranković se uzdigao do nebesa zbog ogromne podrške neviđene armije.

To ćemo videti napolju, da se volimo volimo se, da se svađamo tako je isto. Jutros sam rekla da mislim da nema od toga ništa ali se nadam da će nešto biti -rekla je Aneli.

Potrebno je strpljenja za sve ovo, ne bih rekao da je lepo odgovorila na sve, mi se volimo ali opet neke stvari nikako ne mogu da funkcionišu. Ako se toliko bori protiv svega ovoga nije mi jasno zašto ne priča kako smo govorili. Ja njoj nisam izgovarao ništa toliko loše i to treba da se stavi po strani -rekao je Janjuš.

Ni jedan par nikada nije imao tolike napade kao vi, zato nastavite da se volite i da uživate u ljubavi -glasilo je pitanje.

 

Svi mogu da se smeju ali to nije bitno, slažem se da smo najsložniji par i ja to nikada nisam video ovde, mislim kao i gledaoci, hvala im -rekao je Anđelo.

Pitanje za Anđela: Ti si kao neka zvezda u Anitinim očima, volite se i ne dajte da vas iko slomi

Volim konstatacije i hvala na tolikoj podršci -rekao je Anđelo.

Detaljnije pogledajte na OVOM linku!

Pitanje za Matoru: Da li je moguće da si tako brzo ušla u brak sa Anitom, logično da se premišljala?

Jesam ušla brzo jer sam je volela kao Boga, tako sam htela i uradila tako da ne razumem zašto nekome da se pravdam -rekla je Matora.

Izvor/ Pink.rs

Oko Nas – USKORO NAŠA TELEVIZIJA VIBE – PRVA TELEVIZIJA SA DUŠOM