vibe tv logo mini

MATORA U ZADRUZI ZARADILA PREKO POLA MILIONA EURA - U kuću koja propada nije ni cent uložila(FOTO)

Zaradila preko 500 hiljada eura a ni cent nije uložila u kuću.

Ekipa Paparaco lova jednom prilikom snimila je kako izgleda dom Tomićevih u Železniku, u koji izgleda nije uložila ni dirana koji je zaradila u Zadruzi.

Jovana Tomić Matora kuca

Jovana Tomić Matora već godinama učestvuje u raznim rijalitijima, a jednom prilikom otkrila je i da je od istih zaradila i više od pola miliona evra, koje nažalost nije uložila u porodični dom.

m_kuca.jpg

Naime, kako je i sama pričala, za šest sezona samo iz učešća u Zadruzi, ne računajući ovu u kojoj se sada nalazi, zaradila je više od 500.000 evra.

mm_kuca.jpg

  • Iz Zadruge, za šest sezona, sa kaznama, preko pola miliona sam uzela. Imala sam restoran, imam kafić, 8.000 evra za nedelju dana prosečno sam trošila u klubovima i restoranima, imala sam kaznu od 10.000 evra za Irmu što sam je gurnula jednom. Ja ne mogu da verujem da sam 60.000 evra potrošila na izlaske - izjavila je Matora, koja je kako je ispričala gomilu novca potrošila na izlaske, međutim kuću u naselju Železnik, na periferiji Beograda, nije sredila.

mmmm_kuca.jpg

Međutim, tokom Matorinog učešća u Zadruzi, ekipa Paparaco lova jednom prilikom snimila je kako izgleda dom Tomićevih u Železniku, u koji izgleda nije uložila ni dirana koji je zaradila.

Ispred kuće može se primetiti stara ograda, kao i da je kuća nadograđivana, ali da skoro ništa nije ili renovirano godinama, ili što je započeto - završeno nije.

Izvor/Telegraf.rs/Foto/ Foto: Nikola Tomić, Printskrin: Youtube/Papparazzolov

oKo nAs