vibe tv logo mini

ISPOVEST EME LAPIN - Imala sam strah u zatvoru - Gledala sam ženu koja umire ispred mene!(FOTO)

Pevačica po prvi put progovorila o rijalitiju i danima provedenim u zatvoru.

Atraktivna plavuša koja je svojevremeno živela u vili Parova kao jedna od učesnica istoimenog rijalitija, vratila se na muzičku scenu novom pesmom "Milijarder".

Nekadašnja rijaliti učesnica Ema Lapin, pre 6 godina je završila u svim medijima, kada je otkriveno da je uhapšena zbog krivičnog dela proizvodnja i preprodaja marihuane. Bivša učesnica Parova je iza rešetaka provela dve godine, a sada se vratila na muzičku scenu novom pesmom koja nosi naziv "Milijarder".

A kako su joj tekli zatvorski dani Ema je opisala u celosti.

  • Bilo je teško, ali sam imala stav pa su me poštovale i druge žene koje su bile u zatvoru. Ako nemaš stav, bukvalno nećeš proći dobro. Ja sam imala strogo poštovanje prema službenicima, i ozbiljan stav prema ženama koje su bile sa mnom. Nije mi teško pao zatvor, a da je kao u filmovima jeste. Ima tuča i trenutaka kada sam bila uplašena za život, ali to je bilo na početku dok nisam videla kako stvari funkcionišu. Najstrašnije čemu sam pisustvovala jeste smrt. Gledala sam žene kako umiru ispred mene zbog predoziranja heroinom - govori pevačica i dodaje:
  • Jedna devojka od dva metra i sto kilograma me je napala, ali ja sam joj uzvratila, potukle smo se i tada sam zaradila njeno poštovanje jer sam joj uzvratila, nisam pokazala strah, da smo se posle čak i družile. Volela sam da jedem pasulj u zatvoru, to mi je bilo omiljeno jelo- dodaje Ema.

Malo ko zna da su članovi porodice Eme Lapin vojna lica, pa nam je otkrila kako su oni reagovali na njeno hapšenje i da li su joj bili podrška tokom zatvorskih dana.

ASTROLOZI PROGLASILI NAJBOLJI ZODIJAK U HOROSKOPU- Njihova vladavina samo što nije počela!

  • Bila sam klinka kada sam se zaljubila i radila što treba i ne treba. Mislila sam šta ko meni može sa 19 - 20 godina. Taj dečko sa kojim sam tada bila me je uvukao u sve to, ali opet kažem bila sam mlada i mislila sam da je on moj ceo svet. Što se porodice tiče kako bi reagovali, bili su uznemireni i nisu mogli da veruju, ali zaista moram da kažem da su mi bili najveća podrška sve vreme dok sam bila u zatvoru - Zaključila je Lapin.

Izvor/Informer/Foto/Zoran Sinko

oKo nAs – HvAlA ŠtO StE uZ NaS